perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tätä kasvonaamiota ei tarvitse hävetä

Jatketaan Lushilla! Ihastelin eilen Ultra Blandia ja siitä inspiroituneena tein Lushille tilauksen, joka sisälsi kaikkea kivaa minulle ja miehekkäälle puoliskolleni. Paketissa oli mukana mm. Brazened Honey -tuorekasvonaamio ja siksi minulla oli hirveä kiire hakea paketti postista, jotta tuo ihanuus ei menisi pilalle. Tuorekasvonaamioita säilytetään jääkaapissa, mutta postituksen aikana ne ovat huoneenlämmössä, joten siksi paketti tulisi noutaa mahdollisimman pian. Tuotekosmetiikka kannattaa muutenkin käyttää mahdollisimman pian, sillä se menee nopeasti pilalle.

Purkista pitäisi riittää ainetta neljään käyttökertaan, mutta minulla tämä riittää ehkä jopa kuuteen kertaan. En pihistele, mutta en tykkää lotratakaan :D Tuotteeni lupaa säilyä 4.4. asti, joten saan nauttia siitä vielä n. viikon ajan. Jos en kuitenkaan ehdi käyttää tuotetta loppuun siihen mennessä, käytän loput vaikka käsiin :)

Tuoksu on hyvin mausteinen, sillä Brazened Honey sisältää intialaisia yrttejä ja eksoottisia mausteita. Ajattelinkin paljastaa seitsemän salaista intialaista yrttiä avaamalla INCI:n.

INCI:
Talc = talkki
Fresh Organic Lime Juice = tuore orgaaninen limemehu
Sage = salvia
Rosemary and Juniperberry Infusion = rosmariini- ja katajanmarjauute
Fresh Free Range Eggs = tuoreita vapaiden kanojen munia
Honey = hunajaa
Glycerine = glyseroli ( Säilyttää kosteutta iholla, suojaa myös tuotetta kuivumasta.)
Fresh Fennel = tuore fenkoli
Ground Almond Shells =  jauhettua mantelin kuorta
Almond Oil = manteliöljy
Bentonite Gel = bentoniitti geeli (Saviaines, jota käytetään kosmetiikassa absorbenttina. Saattaa kuivattaa ihoa; rasvaiselle iholle sen imevistä ominaisuuksista voi olla hyötyä.)
Fresh Ginger Root = tuore inkiväärin juuri
Fresh Parsley = tuore persilja
Fresh Coriander = tuore korianteri
Ground Turmeric = jauhettua kurkumaa
Ground Cardamom = jauhettua kardemummaa
Clove Bud Oil = neilikankukkaöljy
Ginger Oil = inkivääriöljy
Vetivert Oil = vetiver-kasvin kuivatuista juurista saatava haihtuva öljy ( Ihoa piristävä aine)
Juniperberry Oil = katajanmarjaöljy
Benzyl Salicylate = bensyylisalisylaatti ( UV-säteilyä absorboiva aine)
Eugenol = eugenol (Denaturointiaine/ihoa piristävä aine)
Geraniol = geranioli (ihoa piristävä aine)
Benzyl Benzoate = bentsyylibentsoaatti (Liuotin)
Linalool = linalooli ( Deorodoiva aine eli toisin sanoen hajuste)
Perfume = hajuste

Eipä ne nyt niin kummallisen salaisia yrttejä ollut vai mitä? :)

Ennen tuorekasvonaamion käyttöä kasvot tulee pestä meikistä esimerkiksi Ultra Blandilla ;) Vuosien harjoittelun tuloksena osaan jo pestä kasvot niin, että en pilaa silmämeikkiä :D Tässä kohtaa siitä ei kuitenkaan ollut varsinaista hyötyä, koska menin kuitenkin naamion jälkeen suoraan suihkuun.

:P
 Kasvonaamion kanssa ei voi näyttää järkevältä :D Olisin voinut laittaa vähä paksummankin kerroksen tököttiä naaman, joten pihistelenkö sittenkin? Kuva paljastaa kaiken. (no ei nyt sentään ihan kaikkea)

Brazened Honey on pelastava naamio, joka sopii hyvin puhdistavuutensa ansiosta rasvaiselle iholle. Kuivalle iholle tämä tuskin on mukava kuorivien rakeidensa ja syväpuhdistavuutensa ansiosta. Itse pidän kuorivuudesta kyllä ja mielestäni ne ovat hyvä lisä puhdistavaan naamioon.

Tuotteen pitäisi antaa vaikuttaa iholla 10 minuuttia, mutta olen joka kerta pessyt sen pois jo viiden minuutin jälkeen, koska se on tuntunut kiristävältä ja kirvelevältä. Ehkä se on kuivunut liian nopeasti, koska en ole laittanut tarpeeksi paksua kerrosta? Joka tapauksessa ihon pieni kirvely ihmetyttää minua. Ekalla kerralla suorastaan pelästyin, mutta sen jälkeen ei tuntunut enää niin pahalta, koska sitä tavallaan osasi odottaa. Lienenkö allerginen esimerkiksi jollekin hajusteelle? Pesun jälkeen kasvot ovat tuntuneet kuitenkin todella hyvältä, eikä punoitusta ole näkynyt.

Pidin Brazened Honeysta ja suosittelen kokeilemaan, jos sinulla on rasvainen ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho. Seuraavaksi haluan kokeilla jotain toista Lushin tuorekasvonaamiota. Tuorekasvonaamiopurkkeja ei muuten kannata heittää tyhjentymisen jälkeen pois, sillä Lush hyvittää viidestä tyhjästä tuorekasvonaamiopurkista uuden tuorekasvonaamion. Hintaa tuorekasvonaamiolla on Lushin verkkokaupassa 9,95€/75g.

Oletteko kokeilleen Brazened Honeya tai muita Lushin tuorekasvonaamioita?

2 kommenttia:

  1. Nää lushin tuorekasvonaamiot on aivan ihanii :D Mä oon koittanu tota Cupcake naamioo joka sopii kans seka- ja rasvaiselle iholle.

    VastaaPoista
  2. Mun täytyykin seuraavaks koittaa sitä :) Olikse melkein ku oikeeta suklaata?

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)