maanantai 26. maaliskuuta 2012

Lumoava ripsiväri

Seuraavaksi tulossa Kätsyn arvostelu Avonin Super Enchant -ripsiväristä.

Super Enchant -ripsiväri tuli Avonin valikoimaan n. vuosi sitten ja ihastuin heti uutuuteen. Tilasin itselleni ruskeamustan kappaleen, mutta lukuisten ripsivärieni takia (joista olen jo osan saanut lahjoitettua pois), pääsin vasta kuukausi takaperin testaamaan sitä!

''Hellävarainen, ilmavan kevyt koostumus kietoo ripset tuuheuteen ilman painavuutta. Uudenlaisen mallinen pehmeä kuituharja tavoittaa jokaisen ripsen ja peittää sen täydellisesti ripsiväriin.


Tulos: Seksikkään täyteläiset ja flirttailevan kaarevat ripset.'' (kuvaus lainattu Avonin sivuilta)

Harja on aika naisellisen kaareva ja elegantti. Pidän eniten kolmion mallisista harjoista, kuten Lancomen Hypnose Doll Eyesissa, mutta tämä kyllä vakuutti minut myös. Ajattelin aluksi, että saattaa olla hankala harjata ripsiväriä tasaisesti tuon mallisella harjalla, mutta harja toimii tehtävässään tosi hyvin.

Vähän pelkäsin tuota ''hellävaraista ja ilmavan kevyttä'' koostumusta, sillä inhoan (ainakin tällä hetkellä) Lumene Natural Coden  ripsivärejä juuri tuon takia, ettei niillä saa minkäänlaista tuuhennusta tai edes pidennystä ripsiin). Johtuiko sitten siitä, että tämä oli minulla melkein vuoden avaamattomana, ennen kuin otin sen käyttöön, mutta koostumus ei todellakaan ollut Lumene NC:n tapaan vetistä. Eikä sen tuuheuttavassa ripsivärissä kuuluisikaan olla. Hyvä juttu.

Tältä Super Enchant näyttää ripsissä. Minulle riittää arkisin yksi kerros ripsiväriä ja kuvassa on myös vain yksi kerros. Kerrostamalla ripsistä saisi varmaankin todella tuuheat räpsyttimet. Pitääkin testin vuoksi koittaa. Kuva, jossa minulla ei olisi ollut ripsiväriä, olisi ollut hyvä ihan vertailun vuoksi, mutta vakuutan, että kuvassa ei olisi näkynyt yhtäkään ripseä, koska ripseni ovat ihan värittömät.

Kaarevuuslupaukset ovat mielestäni kyllä sontaa, sillä ei tämä kaarevoita ripsiä yhtään. Ripsentaivuttimelle on siis hommaa.

Ripsivärit harvoin lunastavat lupauksiaan, joten yleensä en välitä niistä ja keskityn vain tekemään omia havaintojani sekä pohtimaan, miltä tämä ripsiväri tuntuu juuri minun ripsissäni. Ja tämä ripsiväri tuntuu kyllä hyvältä minun ripsissäni, vaikka olen saattanut joskus törmätä parempaankin. Avonin ripsiväreissä on mielestäni hyvä hinta-laatu-suhde, ja jos mietin, paljonko paremman tuloksen saan aikaan esim. Lancomen kalliimmalla ripsivärillä, niin ero on kyllä niin pieni, että ostan halvemman. Joskus itseään on tosin kiva hemmotella ja ostaa selektiivisiä meikkejä :)

Nostaa tietysti itseluottamuksen huippuun pelkkä ajatuskin, että ripseni olisivat nyt seksikkään täyteläiset ja flirttailevan kaarevat ;)


Oletteko kokeilleen Super Enchantia tai muita Avonin ripsivärejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)