torstai 22. maaliskuuta 2012

3+1 Shoppailua

Kuten eilen jo vähän vinkkasin, olin tosiaan keskiviikkona Sokoksen 3+1 päivillä tekemässä löytöjä. Keskiviikko sisälsi eniten minua kiinnostavia tarjouksia ja lähdin niiden perässä heti koulusta päästyäni kaupungille.

Ostoksia tein myöskin 3+1, sillä yksi ostoksistani oli heräteostos. Arvaatko mikä?

Lumenen kuultomeikki tuli erittäin tarpeeseen ja siitä kerroinkin jo eilisessä postauksessa..

Kulutin tiistaina viimeiset rippeet Mavalan sinisestä kynsilakanpoistoaineestani, joten uusi oli hankittava tilalle ja tämä oli sopivasti tarjouksessa.

Hiukseni sanovat itsensä irti ilman Schwarzkopfin BC Moisture Kick hoitosuihketta, enkä saa selvitettyä kutrejani ilman sitä. Moisture Kick on tähän mennessä paras kokeilemani hiuksiin suihkutettava hoitoaine.


Kyllä. Tigin Epic Volume shampoo ja hoitoaine olivat heräteostos. Kävivät toki aikaisemmin mielessäni, kun näin tämän parivaljakon Facebookissa ja hintaa pystyi laskemaan tykkäämällä. Kaupungille mennessäni en tiennyt, paljonko näiden hinta oli loppujen lopuksi laskenut, mutta päätin, että voisin harkita asiaa, mikäli hinta on alle kolmenkympin. Ja olihan se 29,90€ :D Nappasin äkkiä mukaani tämän, sillä näitä oli jäljellä enää muutama kappale, enkä halunnut jäädä ilman ainoastaan siksi, etten osannut päättää haluanko ne vai en. Ihan hyvä että halusin, sillä inhoan hiustuotteiden ostoa ja nämä jättikoot (750ml) kestävät onneksi jonkun aikaa.

Cliniquen kasvoputsarista olin myös kiinnostunut, mutta hankin juuri Lushilta Fresh Farmacyn, joten en viitsinyt ottaa jättikokoa varastoon. (Omistan tällä hetkellä muutenkin jo 6 putsaria).

Ideaparkista täytyy napata vielä lauantaina Melissa päivävoide, koska hintaa on laskettu melkein kympillä. Tällä hetkellä minulla on menossa jo toinen tuubi Melissaa, kun en malttanutkaan vaihtaa sitä mihinkään toiseen :)

Oletteko te tehneet hyviä kauppoja 3+1 päivillä tai muuten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)