torstai 29. maaliskuuta 2012

Äärimmäisen mauton puhdistusvoide

Käydessäni välillä katsomassa lähisukulaisiani tutkin lähes joka kerta lähistöllä piilevän kosmetiikan. Pakolliset tarkistukset on ainakin tehtävä siskoni kylppärissä, mikä on hänen meikkivaltakuntansa. Täytyyhän minun nyt tietää onko esimerkiksi hänelle joululahjaksi antamassani poskipunassa kulutusjälkiä :D Välillä huomaan ilmestyneen uusia tuotteita, joita tutkin myös innoissani ja kyselen niistä siskoni tai äitini mielipidettä.

Joskus on hyvä myös tarkastaa äitini ja siskoni tuotteiden päivämäärät, sillä he eivät välttämättä huomaa, jos jokin tuote on menossa vanhaksi. Viime viikonloppuna kävin äitini meikit hieman tarkemmin läpi ja heitin huonot pois. (Joidenkin tuotteiden kohdalla täytyi vähän suostutella). En ole koskaan ymmärtänyt miksi kuivahtaneita ja vanhoja mascaroita pitää säilyttää meikkipussissa.

Joskus tehdessäni tarkistusta, minulla käy tuuri. Nyt kerronkin teille yhdestä hyvästä sellaisesta.

Ultra Bland
 Normaaliin tapaan tehdessäni tarkastusta kylppärissä, huomasin siskoni hankkineen itselleen Lushin Ultra Blandin. Kurkistin mielenkiinnosta tarrasta, kuka puhdistusaineen on valmistanut ja samalla tarkistin päivämäärän. Tuote olisi käytettävä huhtikuussa ja isossa purkissa oli vielä vaikka kuinka paljon jäljellä! Menin ystävällisesti tiedustelemaan siskoltani, että onko hän tietoinen vanhaksi menevästä arvokkaasta tuotteesta ja sain häneltä vastaukseksi, että tuote on hänen mielestään huono ja hän osti vahingossa vielä isomman purkin. Tilaisuus tekee tietysti varkaan ja kysyin saanko ottaa tuotetta puolet itselleni, niin saisimme käytettyä sen yhdessä loppuun. Tämä sopi siskolleni ja kehtasin vielä kysyä, että saisinko sittenkin koko purkin itselleni, mutta siihen hän ei sentään suostunut :D En tiedä miten siskoni etenee projektissaan ja saako hän edes puolikasta purkkia loppuun, mutta minä ainakin olen innolla käytellyt omaani! Nyt haluankin sanoa teille muutaman sanan Lushin Ultra Blandista.

Ultra Bland on tehokas meikinpuhdistusaine, joka jättää ihon täydellisen puhtaaksi ja pehmeäksi. Käytän tätä mielelläni kaksoispuhdistuksessa, jolloin puhdistan ensin Ultra Blandilla meikin ja Clarinsin tai Dermosilin puhdistusaineella vielä kasvot.

Ymmärrän hyvin, miksi siskoni ei pitänyt tuotteesta ja perustelikin sen hyvin, sillä hänen mielestään puhdistusvoide olisi tarvinnut oman puhdistusvoiteen, jotta sen saisi pois kasvoilta. Jos en omistaisi Sensain Sponge Chiefiä, tuskin pitäisin tästä tuotteesta. Ilman puhdistusliinaa Ultra Blandia on lähes mahdoton saada puhdistettua kasvoilta, sillä se on niin rasvaista ja takertuvaa koostumusta.

Mutta fakta on, että omistan puhdistusliinan ja siksi pidän tästä tuotteesta kovasti! Jättää ihon todellakin puhtaaksi, pehmeäksi ja ihanan tuntuiseksi. Sellaista tunnetta en ole ikinä saanut millään puhdistustuotteella aikaiseksi. Ultra Bland + Sensai Sponge Chief = äärimmäistä rakkautta. Ultra Blandin nimeksi voisi muuttaa Ultra Fabulous. Ottakaa huomioon, että mielipiteeni tuotteesta perustuvat siis yhteistyöhön Sensain puhdistusliinan kanssa ja ilman sitä Ultra Bland olisi ehkä hirvein kokeilemani tuote vaikean puhdistettavuutensa vuoksi.

Erityisesti kuivalle iholle tämä on loistotuote. Saat puhdistuksen jälkeen kosteutetun ihon, eikä varmasti kiristä yhtään. Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote. Hintaa tuotteella on 11,95€/45g ja 20,95€/ 100g ja sitä saa esimerkiksi Lushin verkkokaupasta (www.lush.fi)

Kuvaa muuten lainasin Lushin sivuilta, koska oma tuotteeni on muovisessa pakastusrasiassa, eikä siksi ole kovin kaunis kuvattava ;) Täytyy pitää silmällä saako siskoni tuotteen käytettyä, vai olisiko minulla mahdollisuus saada kenties loputkin itselleni.

Sivuhuomautuksena pesin Sponge Chiefini pesukoneessa valkoisten pyykkien kanssa 40 asteessa ilman huuhteluaineita, toisin sanoen noudatin kaikkia annettuja ohjeita ja puhdistusliinastani tuli silti täysin harmaa :D En tiedä uskaltaako tuota enää kasvoille laittaa, joten taidan ostaa viikonloppuna laivalta uuden, jota en varmana enää laita pesukoneeseen!

Oletteko kokeilleet Ultra Blandia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)