torstai 8. maaliskuuta 2012

Naked meikki

Hyvää naistenpäivää kaikille blogin lukijoille!

Tänään parrasvaloihin pääsee ihana Urban Decayn Naked paletti, joka on minulla usein käytössä. Olenkohan yhtään nakumeikkiä tänne blogiin asti laittanut? En varmaankaan. No nyt on sellainen tulossa.

Olimme menossa illalla ravintolaan ja halusin vähän tummemman meikin. Toisaalta tyyliini kuuluu rikkoa etikettiä miten huvittaa ja saatan aamukahdeksalta olla tummissa smokeymeikeissä :D

Sisänurkassa SIN, keskellä liikkuvaa luomea ihana kultainen HALF BAKED, luomivaon varjostukset mattaisella BUCKilla, ulkonurkan V tummalla DARKHORSElla, kulmaluulla ihonsävyinen VIRGIN ja olen ripsirajaa kevyesti rajannut CREEPillä.


Kuvan voi klikata isommaksi
Kuvan lainasin laiskuuksissani täältä. Havainnollistaa vähän paremmin, kun näkee sävyjen nimet paletissa.

 Luomen vesirajat olen väritellyt Lancomen mustalla kynällä ja ripsivärinä Avonin Super Enchant, joka on muuten aika veikeä mascara (sävy brown/black). Luomilla tietysti pohjana UDPP sekä NYXin jumbokynä sävyssä yogurt. Kurittomat kulmat olen väritellyt Dermosilin Fair-kulmakynällä, joka muuten haisee aika kamalalta. Päälle vielä NYXin kulmavaha.

Naked on niin helppo ja monipuolinen paletti, että harkitsen vakavasti myös kakkos Nakedin ostamista. En silti pidä kiirettä, hankkikoot kiireisimmät ensin omansa. Odottelen sopivaa tarjousta ettei ihan neljääkymppiä tarvitsisi maksaa :)

Joko olette vakuuttuneet Nakedista? Moniko on harkinnut Naked 2:n hankkimista tai mahdollisesti jo hankkinut sen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)