keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hyvästi Lumenen kuultomeikkivoide

Kävin tänään katsastamassa tarjoukset Sokoksen 3+1 päivillä ja Lumenen edustaja sattui myös olemaan paikalla. Tarkoituksenani oli ostaa paljon käyttämäni Lumenen kuultomeikkivoide varastoon, koska -50% hinnasta on huomattava alennus.

Vaihdoin siinä sitten pari sanaa Lumenen edustajan kanssa ja harmikseni hän kertoi minulle, että meikkivoiteet ovat tarjouksessa, koska niiden valmistus lopetettiin. Voi ei! Mistä löydän korvaajan kuultomeikkivoiteen tilalle? Kysyin tietysti syytä, että miksi valmistus lopetettiin ja hän kertoi, että on tullut paljon palautetta kuultomeikkivoiteen liiallisesta mattaisuudesta ja liian pienestä kosteuttavasta tunteesta kasvoilla. Vai niin. Minä en kyllä yhdistäisi noita tuntomerkkejä tähän tuotteeseen.

Mielestäni Lumenen kuultomeikkivoide tuntuu raikkaalta kasvoilla ja tekee ihanan kuulaan pinnan iholle. (Mistä jotkut repivät liian mattaisuuden?!). Meikkivoide ei ole kovinkaan peittävä, mutta tasoittaa ihon sävyä luonnollisesti. Ja nollasävyä en kyllä vaihtaisi, sillä tällaiselle kalpeanaamalle ei paljoa vaihtoehtoja meikkivoiteista löydy. Tosin nyt olen käyttänyt Diorin Nuden vaalteinta sävyä pienen aikaansaamani rusketuksen ansiosta ;) Diorin Nude ja Lumenen kuultomeikkivoide ovat kylläkin niin erilaisille tarpeille, että niiden vertaaminen keskenään olisi typerää, joten jätän sen tekemättä.

Lumene Luminous Touch sävy 0 vaniljavaahto
 Mahtavaa, kun kevätaurinko paistaa ja saa niin hyviä kuvia luonnonvalossa! Näyttää kädellä yllättävän tummalta mielestäni. Tai siis tokihan kasvoille levitetään ohuempi kerros, joka vaalentaa sävyä.

Jos mielitte vielä hankkia Lumenen kuultomeikkivoiteen, kannattaa se tehdä mahdollisimman pian, sillä nämä tosiaan tulevat poistumaan kaupan hyllyiltä. Paras vaihtoehto olisi tietysti hankkia se jo tänään, kun on tämän päivän niin hyvässä tarjouksessa Sokoksella :)

Jos joku muukin on ehtinyt mieltyä kuultomeikkivoiteeseen ja nollasävyyn, niin hätä ei ole kuitenkaan niin suuri, kuin voisi kuvitella. Lumenelle jää valikoimaan Hydra Drops meikkivoide, josta löytyy myöskin nollasävy. Kyseisestä tuotteesta en osaa kuitenkaan vielä sanoa mitään, mutta tulen varmasti kokeilemaan, kunhan kuultomeikkivoidevarastoni loppuvat (huimat 1 kokonainen ja 1/3 tuubia).

Jääkö muille ikävä Lumenen Luminous Touch kuultomeikkivoidetta?

2 kommenttia:

  1. Tää oli just nyt Sokoksen aleissa tarjouksessa 5e kun normaalisti 14,90e! :) Jos siis vielä käytät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jemmasin noita heti pari varastoon, kun kuulin, että valmistus on lopetettu :) Kävin eilen Sokoksella, mutta täällä meillä nollasävyt taidettiin myydä loppuun jo keväällä.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)