tiistai 13. maaliskuuta 2012

Nopea meikkipohja?

Innostuin, kun Avonin kuvastoihin ilmestyi uudenlainen monitoimituote.

Tämä kaunokainen on Ideal Shade -sarjaan kuuluva Invisible Coverage -puuterimeikkivoide. 3-in-1 tuote sisältää meikkivoiteen, puuterin ja peiteaineen samassa paketissa! Onhan tällainen tuote toki jo keksitty aikoja sitten, mutta nyt vasta innostuin siitä :D Aloin miettiä, voisiko joku tuote olla mineraalimeikkipohjaa nopeampi tekemään meikkipohjan.

Puuterimeikkivoide on melko kiinteä. Luulin sitä paljon pehmeämmäksi.

Tuote on kuulemma ''uniikkia ja patentoitavaa teknologiaa, jossa ihoon sulautuvat monimuotoiset pigmentit mahdollistavat valon läpäisyn ja tekevät peittävyydestä täydellisen ja ihostasi virheettömän joka suunnalta katsottuna''. Anteeksi mitä? En oikein tajunnut ideaa, mutta varmasti erittäin vakuuttavaa.

Tuotetta mainostetaan myös seuraavalla iskulauseella: ''Anna ihmisten huomata sinut eikä meikkiäsi!''. No nyt ymmärsin, eli käytännössä tämän pitäisi olla hyvin kevyt ja peittää ihon virheet lähes huomaamattomasti. Tai sitten se ei yksinkertaisesti tee mitään. Olen hieman skeptinen myyntilauseille, vaikka rakastankin tuotteen ideaa. Kuvittelin itseni aamulla vain sipaisemaan tuotetta kasvoilleni ja täydellinen meikkipohja olisi valmis! Todellisuudessa se ei ollutkaan niin helppoa.

Tuotteen mukana tulee kätevästi sieni, jolla tuotetta voi levittää. Itse levittäisin tuotteen mieluummin skunkkisiveltimellä, mutta olen käyttänyt myös sientä. Tuotetta löytyy viidessä eri sävyssä ja luonnollisesti omani on vaalein, Ivory.

3-in-1-tuotteesta meni mielestäni idea heti kättelyssä, kun olin levittänyt tuotteen kasvoille. Se oli hyvin meikkivoidemainen ja ohut, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että olisin jättänyt puuterin ja peiteaineen meikkipussiin.Olisin kuvitellut tuotteen olevan paljon peittävämpi, mutta peiteteho oli surkea ja ihon pinta jäi tahmeaksi ilman puuteria. Iho tuntui kuitenkin puuterin lisäämisen jälkeen sileältä ja tasaiselta, joten meikkivoiteena tuote oli mielestäni hyvä. Ei kuitenkaan mikään 3-in-1-ihme.

Huomatkaa pieni rusketus :D
Otin kuvan todisteeksi, jotta näette millaista jälkeä Avonin puuterimeikkivoide + Dermosilin kivipuuteri (fair) tekee. (Kuvan voi klikata suuremmaksi.) Nenä vain hieman punoittaa flunssan vuoksi. Ei paha minusta ollenkaan! Kyllä käytän tuotteen mieluusti loppuun, vaikka se ei yhtään nopeuttanutkaan meikkirutiinejani tai ollut mitenkään mullistava tuote. Pysyvyys on ihan keskiverto meikkivoiteen luokkaa.

Tuotteen normaalihinta on 16€, mutta sitä myydään kuvastoissa hintaan 10,90€.

Oletteko kokeilleet vastaavanlaisia 3-in-1 tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)