perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ameriikan Yhrysvallat

Hellou! Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua Kosmetiikkaobsessio-blogin meikkauskilpailuun. Minäkin tietysti otin osaa tekemällä teemaan sopivan meikin. Ja teemanahan on Amerikan Yhdysvallat :) Teema on aika rajaton, ja olisin voinut tehdä mitä vain julkkisbilemeikeistä nähtävyyksien inspiroimiin meikkeihin, mutta tämänhetkinen Amerikanlippumuoti inspiroi minua tekemään sinipunavalkoisen meikin.

Myös amerikankotka toimi inspiraationi lähteenä vahvuutensa ja komeutensa vuoksi.

Pidän Lady Gagasta, ja hän antoi myös vaikutteita meikkiini.

Tässä tekemäni meikki. Sininen näyttää kovin vaalealta kuvissa ja yläluomen rajaus tuntuu ikään kuin sulautuvan joukkoon, vaikka oikeasti kontrasti on kyllä suurempi.

BH Cosmetiksin paletti pääsi heti käyttöön ja ihan mukavalta paletilta tuntui. Rajaukset olen tehnyt Avonilla: valkoinen rajaus Pencil Play Whitella ja sininen Glimmerstick Twilight Sparklella. Laitoin myös Konadin irtoripset, koska omat ripseni (ainakin kuvissa) ovat surkeat.

Tähdet ulkonurkassa ovat kiva piriste meikille ja muistuttavat Amerikan lipun tähtiä :) Silmän sisänurkista halusin tehdä vähän kotkan nokan tapaiset ja ulkonurkka on ikään kuin siipi. Uskollisena lemppari artistilleni, annoin meikkityölleni nimeksi Lady Amerikankotka liitää :D

Jos meikki näyttää silmäänne rajulta, voin vakuuttaa, etten mennyt tämän näköisenä ulos kämpästä, vaan tein meikin ainoastaan kilpailua varten.


Miltäs kilpailumeikkini vaikuttaa? Osallistuiko joku muu kisaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)