sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Itämeren suojelua

Sokoksen ja Emotionin oman kosmetiikkamerkin, We Care Iconin ihonhoitotuotteet ovat olleet saatavilla pian jo vuoden, mutta vasta nyt olen ehtinyt kokeilemaan muutamaa. We Care Iconin meikit ovat tulleet kylläkin tutuiksi, mutta ihonhoitosarjaa pidän vieläkin uutena. Sain siskoltani viime vuonna syntymäpäivälahjaksi sarjan punaisen suihkugeelin, ja koska pidin sen hellävaraisuudesta ja tunteesta, jonka se jätti iholle suihkun jälkeen, halusin kokeilla myös kasvoille tarkoitettuja tuotteita.

Sarjalla on kolme eri ihonhoitolinjaa: Perfect Moisture normaalille iholleMatt Moisture rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä Deep Moisture kuivalle iholle. Valitsin itselleni kokeiluun normaalin ihon tuotteet, koska Dr. Hauschkan Melissavoide teki ihmeitä iholleni, enkä tunne tarvitsevani enää hurjan kosteuttavia ihonhoitotuotteita.

Alhaalla pönöttää sarjan yövoide (12,90€/50ml) ja sen päällä seerumi (15,90€/30ml). Purkit ovat hyvin kevyitä ja niissä on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. Jokaisesta myydystä We Care Icon -tuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä Itämeren suojeluun. On aina hienoa, että ympäristö otetaan huomioon, vaikka lahjoitettava summa onkin niin pieni.

Perfect Moisture -sarjan tuotteet sisältävät ruusu-uutetta ja aprikoosiöljyä. Tuotteet tuoksuvat kohtalaisesti, mikä saattaa olla liikaa herkkänenäiselle. Tuoksu on omasta mielestäni aika erikoinen, mutta luokittelen sen kuitenkin miellyttäväksi. Yövoiteen pakkaus on hieman harhaanjohtava, sillä pohja tulee vastaan jo puolessa välissä. Yleensä tuonkokoisissa purkeissa on tuotetta 100ml, mutta tässä tosiaan vain se 50ml.

Kuvassa vasemmalla on yövoide ja oikealla seerumi.
Yövoide on koostumukseltaan täyteläistä ja hyvin pieni määrä riittää koko kasvoille. Kosteutusteho on mielestäni ihan kohtalainen ja juuri sopiva normaalille iholle. Imeytyy mielestäni melko hitaasti, mutta yövoide saakin olla vähän tuhdimpaa kuin päivävoide.

Seerumi on näistä kahdesta minulle mielenkiintoisempi. Koostumus on hyvin kevyt ja nestemäinen. Imeytyy todella nopeasti. Tarkoitukseni oli testata, tapahtuisiko iholleni jotain erikoista, jos käyttäisin seerumia koko helmikuun päivä- ja yövoiteen alla. Itseasiassa näin kävi ja jouduin lopettamaan testini jo kahden viikon kuluttua, sillä tuntui, että kasvoni saavat yliannostuksen kosteutusta. Ja ihoahan pitää aina kuunnella! Ensimmäinen viikko kuitenkin tuntui tosi hyvältä ja sain kuitenkin ihan toivotun lopputuloksen eli hyvin kosteutetun ihon. Nyt on seerumi jäänyt vähän kaapinpohjalle, mutta kaivan sen aina esiin, kun näyttää siltä, että lisätehoa tarvitaan

Jos siis minulta kysytään kuivan ihon pelastajaa, vastaan, että seerumi lisättynä päivittäisiin hoitorutiineihin saattaa antaa erinomaisia tuloksia. We Care Iconin yövoide oli ihan hyvää tavaraa ja kannattaa sekin testata, mutta liputan kuitenkin enemmän seerumin puolesta ja kehoitan ennakkoluulottomasti kokeilemaan.

Ja jos joku vielä miettii, että mikä ihme on seerumi, niin vastataan siihenkin. Seerumi on päivä- ja yövoidetta täydentävä tehohoito, jota käytetään ihonhoidossa kuuriluontoisesti. Käytännössä seerumi on siis todella kevyt nestemäinen kosteusvoide. Seerumi on hyvä ottaa käyttöön, kun iho on normaalia kovemmassa rasituksessa, esimerkiksi vuodenaikojen vaihteessa, kovan stressin ja sairastelun aikana. Pitkä taukoamaton käyttöaika saattaa kuitenkin tehdä iholle vain huonoa, joten kannattaa muistaa käyttää seerumia kohtuudella.

Mutta kumpi on parempi ihon pelastaja, seerumi vai naamio? Molemmat ovat mielestäni todella hyviä, mutta sanoisin, että seerumilla on pitempiaikainen vaikutus kuin naamiolla. Suosittelen käyttämään naamioita säännöllisesti, mikä voi auttaa siihen, että et edes tarvitse seerumia. Mutta jos iho on jo päässyt kuivaksi, niin ensiavun saat naamiolla ja seerumi auttaa jatkossa välttymään kuivuudelta.

Oletteko kokeilleet We Care Iconin ihonhoitotuotteita? Käytättekö seerumia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)