maanantai 5. maaliskuuta 2012

Randomia kevätpohdintaa sekä kuulumisia

(Varoituksena ilmoitan, että postaus saattaa olla sekava. Käsittelen niin montaa eri aihetta) 

Terve pitkästä aikaa kaikille lukijoille! Tarkoituksenani ei ollut pitää kuukauden taukoa, eikä se johdu inspiraation puutteesta, vaan pikemminkin siitä, että en ole ehtinyt istua koneella. En kehtaa edes kertoa paljonko kosmetiikkaa on kertynyt nurkkiini viimeisen kuukauden aikana, mutta sen voin kertoa, että kymmeniä purkkeja on vastapainoksi kulunut loppuun ja lentänyt roskiin. Jippii! Kevätsiivouksen aika :)

Meikkisiveltimet
Ilokseni voin myös mainita, että olen vihdoin saanut kunnolliset meikkisiveltimet, joilla kelpaa loihtia meikkejä. Kiitos sponsoroinnista miehekkäälle puoliskolleni, joka vihaa niin paljon tiskaamista, että oli valmis kustantamaan minulle yli sadan euron siveltimet, jos tiskaan hänen tiskivuoronsa. Hyvä diili vai mitä? Enkä edes ehdottanut sitä itse! Joka tapauksessa juttua niistä myöhemmin.

Nappasin tämän lumisen kevätkuvan meidän ikkunasta :)

Kevät ja kosmetiikka
Kevät tarkoittaa lämpenevän sään ja lintujen kirkumisen lisäksi myös kaikkea uutta ihanaa kosmetiikkarintamalla. Nyt on se aika, jolloin kaikki kosmetiikkamerkit viimeistään lanseeraavat uuden kevätkokoelmansa ja saamme nauttia värien loistosta. Lisäksi mieli tekee käyttää meikissä hempeitä pastellisävyjä ja värikkäitä kynsilakkoja :) Onko kaikilla jo keltaiset ja oranssit kynsilakat odottamassa? Minulla ainakin on.


Kesäaika lähestyy
Olen pannut merkille, että klo 18 illalla on vielä aika valoisaa. Myös päivärytmini on vaihtunut ja herään joka aamu luonnollisesti klo 8. Voitteko kuvitella? Silloin on jo kirkasta. Odotan kellojen siirtämistä jo innolla, jotta päästään kesäaikaan.

Kevät ja kissat
Kissojen omistajille kevät on aina tuskaa, mutta minulle toisaalta myös helpottavaa. Miten yhdestä kissasta voi lähteä niin paljon karvaa? Miettikääpä sitten miten paljon kolmesta, eikä meillä ole edes parveketta. Lisääntynyt valo myös paljastaa joka nurkasta lisää karvoja. Onko niitä aina ollut näin paljon? Karvojen lähdön vielä kestän, mutta en tyttökissan kiima-aikaa. Voisin tehdä tutkimuksen aiheesta, että kissan kiima-aika lisää myös parisuhdeongelmia. Olen varma siitä :D Vai kenties lähentääkö se pariskuntia, jotka yhdessä pyykkituvalla pesevät kissan merkkaamaa peittoa ja viettävät näin enemmän yhteistä aikaa? Epäilen.

Mutta mainitsin kevään olevan toisaalta myös helpottavaa ja tarkoitin sitä, että kesä lähestyy ja kissat pääsevät kesämökille, eikä tarvi huolehtia hiekanvaihdosta tai karvoista. Nekin nauttivat enemmän, kun pääsevät saalistamaan hiiriä ja sammakoita (yök).


Ruudolf ja Karri Koira
Karri Koira & Ruudolf

 Hyväonnisena pääsin lemppari räppäreideni keikalle ja vielä yhteiskuvaan, jonka jälkeen olin pilvilinnoissa pitkän aikaa, enkä siksi pystynyt istumaan alas ja keskittymään blogikirjoituksiin. Eikö ole hyvä syy? Rakastan kevättä myös siksi, että Karri Koiralta pitäisi ilmestyä piakkoin uusi levy, joka on saatava.
Näytän todella oudolta tuossa kuvassa, en yhtään itseltäni. (t-aluekin kiiltää, oh no!)

Keväässä on myös sellainen taika, että jostain syystä vuoden parhaimmat kappaleet ilmestyvät keväisin. Oletteko huomanneet tällaista ilmiötä?

Muoti
Vaatemuodissa merimieshenkisyys taitaa olla tämään kevään juttu. Se käy hyvin minulle, sillä pidän sinisestä sekä raidoista ja olen hankkinut sopivia rättejä (joita myös vaatteiksi kutsutaan) kevään teemaan. Olen siis jo valmis lämpeneviin ilmoihin :)

Bronzerit
Varma kevään merkki on myös se, että olen kaivanut Lorealin aurinkopuuterini esille ja alkanut käyttää itseruskettavaa. Hyvänä vinkkinä voin antaa muille kalpeille ihmisille, jotka eivät edes kesällä rusketu, että Lorealin itseruskettavat tuotteet ovat todella hyviä ja lempeitä. Etenkin kasvoille tarkoitettu suihke päivettää todella hitaasti, eikä ensimmäisten käyttökertojen jälkeen vielä edes huomaa eroa. Enkä nyt tiedä tarviiko vartalolle tarkoitetun suihkeenkaan kanssa olla kovin varovainen. Kerran käytön jälkeen (ja suihkutin runsaasti) ei vielä tapahtunut silminhavaittavaa eroa. Joten jos olet arka käyttämään itseruskettavia ja pelkäät niiden tekevän tummaa jälkeä, kokeile ihmeessä Lorealin kuivasuihkeita, niillä ei voi epäonnistua edes tällainen amatööri kuin minä. Plussaa tuotteille vielä siitä, että ne tuoksuvat miedosti hyvälle, eikä lainkaan sellaiselle perinteiselle itseruskettavalle.


Tässä oli pikkasen Kätsyn kuulumisia ja pahoittelen, ettei kaikki liittyneetkään aivan täysin kosmetiikkaan, mutta onhan elämä paljon muutakin. Toivottavasti joku ehkä hyötyikin tästä postauksesta ja palaillaan pian asiaan niiden siveltimien merkeissä ja ehkä muutaman meikkikuvankin :)

Ja tiedoksi vielä henkilölle, joka hakeutui blogiimme hakusanalla ''voiko valokynää käyttää ilman meikkivoiteita'', niin vastaus on, että kyllä voi! ;)

Mitä kevät tarkoittaa sinulle?

2 kommenttia:

  1. Miten meinaat viettää tulevan kesän?
    Minä vietän joko lomaillen tai töissä?

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)