sunnuntai 30. syyskuuta 2012

3+1 oli täällä taas

Rakastan 3+1 päiviä, Kutsu Kauneuteen tapahtumaa ja Hiusten Hellimisviikkoa <3

Tänään 3+1 päivää -tapahtuma loppuu Sokoksella, mutta vielä ehtii yhden päivän shoppailla. Itse kävin ajatuksen kanssa keskiviikkona hakemassa tarjouksia, mutta yritin pysyä maltillisena.

Ostin vain viisi tuotetta (Nivea on tuplapakkaus), vaikka eteeni tulikin hyvin houkuttelevia tuotteita. Tämäkin voi olla jollekin jo paljon, mutta minulle se on maltillista shoppailua tällaisena erikoispäivänä :D

Simplen Kind To Skin Cleansing facial wipesit ostin puhtaasti Portugalin matkaa varten, koska nämä ovat matkalla käteviä. Hyvä, että 3+1 päivät sattuivat sopivasti ennen matkaa, niin sain nämä normaalia halvemmalla. Tarkoituksena oli ensin ostaa Lorealin vastaavia, mutta en loppujen lopuksi löytänyt niitä alekoreista, joten nappasin nämä sen sijaan. Ihan sama se kai tällaisessa tuotteessa on ja pidin ainakin Simplen silmänympärysvoiteesta. Paketissa on 25 puhdistusliinaa, jotka lupaavat poistaa myös vedenkestävän ripsivärin. Oletan siksi, että nämä ovat tehokkaita, mutta otan matkalle mukaan kuitenkin erillisen silmämeikinpoistoaineen varoiksi.

Huomasin tässä muutama viikko sitten, että en omista lainkaan tuotetta, joka olisi nimenomaan lämpösuojaksi tarkoitettu. Hiusten suoristussuihkeessa minulla on lämpösuoja, mutta käytän sitä vain harvoin hiuksia suoristellessa. Hiustenkuivaajaa käytän useasti, mutta nyt vasta tajuan suojata hiukseni sitä ennen. Olen tiedostanut tämän asian jo pitkään, mutta en ole uhrannut asialle sen isompaa ajatusta.

Minun piti ostaa lämpösuoja vasta ensi kuussa syyskuun haasteen päätyttyä (heh heh), mutta oli fiksumpaa ostaa se nyt, kun se oli tarjouksessa. Tämä Franck Provostin Expert Protection 180 °C maksoi 5,95€. Olen ehtinyt kokeilla sitä vasta kerran, joten vaikea arvioida tuotetta sen enempää.

Nivean silmämeikinpoistoaine on luottotuotteeni ja ostin sitä sitten tuplapakkauksen, kun halvalla sain ja tiesin, että nämä tulee käytettyä. Tarkemman arvion tuotteesta voit lukea täältä.

 Viimeinen ostamani tuote oli tämä Lancomen L'Extreme maskara, jonka hinta oli muistaakseni 22,90€. Normaalisti Lancomen maskarat maksavat sen 35€, joten tässä oli jo ihan hyvä alennus. Muutenkin olen niin rakastunut Lancomen maskaroihin, että en halua enää elämässäni käyttää mitään muita <3 (Joo, varastossa on miljoona muuta ripsiväriä ennen kuin pääsen edes kokeilemaan tätä, joten unelmani ei ihan pääse vielä toteen).

Minusta tuo ripsivärin muotoilu on jotenkin jännän hauska :) Ensin se oli mielestäni ruma, mutta nyt näen sen aika veikeänä yksilönä. Ehkä tämä on taas niitä juttuja, että kun tarpeeksi kauan katselee, niin se muuttuu kauniiksi, tai kun kuuntelee jotain biisiä sata kertaa, niin se alkaa jo kuulostaa hyvältä :D

Näiden lisäksi hankin itselleni vielä mustat korolliset tekonahkasaappaat sekä äidille Lumenen Premium Beauty tuplapakkauksen kasvovoiteita :)

Minkälaisia ostoksia te olette tehneet 3+1 päivillä?

3 kommenttia:

 1. Mä en tällä kertaa jaksanut mennä ollenkaan noille 3+1 -päiville, se ihmispaljous on niin musertava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vihaan kanssa ihmispaljoutta, mutta oli pakko saada nuo tavarat :D Ja joulu koko ajan lähestyy, mikä ei auta tätä asiaa yhtään!

   Poista
 2. mihin muutatte vesivahingon ajaksi? Ja mihin muutatte vesivahingon jälkeen? Hyvää ja lämmintä portugalin matkaa!!

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)