sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Trendimeikki

Huh huh, tekipä pieni huili hyvää! Ja kerkesin kuitenkin vääntämään sunnuntaille postauksen :) Sain koulutehtäviä hoidettua ja tein viimeisen työvuoron pitkäaikaisessa työpaikassani. Nyt minulla on enemmän aikaa keskittyä harjoitteluun ja opinnäytetyöhön, kun ei enää tarvitse työasioita miettiä. Ja kaiken lisäksi saan vielä lakata kynsiä miten haluan :) Voi näitä onnen päiviä!

Asiaan, eli kootessani portfoliota maskeerauskoulun haastattelua varten, halusin ehdottomasti sisällyttää siihen yhden rajumman meikin. Kun ystäväni Laura suostui mallikseni, tiesin heti, että hänelle minä haluan tehdä tämän lookin.


Tätä ensimmäistä kuvaa käytin portfoliossa ja olen hyvin tyytyväinen meikkiin ja malliin (+nopeaan kampaukseen)  :) Pientä paranneltavaa tietysti löytyy aina kuten se, että huulipunaa olisi voinut korjata kuvien oton aikana. Hankalaa se toisaalta, kun olen itse kameran takana ja keskityt pelkästään kuvaamiseen :D


 Grr! Vähän tunnetta mukaan ;)


 Laura on kyllä ihan super ihana ja nätti malli. Suuret huulet ja kauniit hampaat houkuttelevat käyttämään punaista huulipunaa! Itselläni on niin pieni ja epäsymmetrinen suu :( *kateus*

Meikissä käytin Coastal Scentsin Radiant palettia (ostettu Prettystä) ja pohjustajana tietysti UDPP. Alaluomen triplarajaus tehty samalla paletilla (sininen), Avonin Pencil Play Whitella ja Eliten mustalla rajausvärillä, joka ei ollut kovin yhteystyöhaluinen sinä päivänä.

Kasvot pohjustettu Avonin MagiX mattapintastavalla suosikkipohjustajallani (ei myydä enää, vaihtui heleyttävään) ja meikkivoiteena Diorin Nude vaalein sävy. Poskilla The Body Shopin Berry (kausituote, jota ei myydä enää) ja varjostukset NYXin Taupe.

Huulilla We Care Iconin 24 True Deep Red, jonka päällä Radiant luomiväripaletin kultaista sävyä.

Ja haastattelussa minulle sanottiin, että olen dramaattinen ja rohkea :D Sopisin ilmeisesti paremmin maskeeraajaksi, kuin kauneusmeikkaajaksi.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Toi esiin Lauran rajumman puolen ;D Onneksi sain sopivan mallin, sillä tommonen meikki vaatii sopivat kasvot toimiakseen.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)