torstai 27. syyskuuta 2012

Pusut kuivattaa

Ilmat vaan kylmenevät ja pyöräily alkaa tuntua jo ikävältä. Normaalisti kuljen autolla, mutta tänä syksynä olen tehnyt ympäristöteon ja pyöräillyt paljon. Kuntokin on kivasti noussut, kun on tullut käytyä kuntosalillla ja jumpissa 3-4 kertaa viikossa. Olen muuten aina pitänyt vedenkestäviä ripsivärejä turhana, mutta nyt olen alkanut harkita sellaisen hankkimista, koska pyöräillessä meikki ei pysy niin freesinä, kuin autolla paikasta toiseen siirryttäessä. Katsotaan sitä kuitenkin ensi kuussa, sillä pitkitän sen hankkimista syyskuun haasteen vuoksi. (Fuskaamista? No jaa..)

Syksy tuo tullessaan myös yhden asian, josta en pidä yhtään ja se on huulten kuivuminen. Huulirasvaa on muistettava käyttää päivän mittaan sekä joka yö laitettava paksu kerros, jotta huulet pysyvät edes jotenkin pehmeinä.

Tämmöisellä arsenaalilla minä lähden nyt sitten taistelemaan tätä kuivuutta vastaan ja saatan vielä vahvistaa taistelun varrella armeijaani!!

Tuo e.l.f.in huulirasva (ylin) on jo pian lopuillaan ja tarvitsisi katsoa sille joku hyvä seuraaja. Avonin hoitavaa huulirasvaa käytän öisin ja MNY My Balmit ovat päivällä käytössä. Omistan joka sävyä yhden, mutta vaaleanpunaisia kaksi. Hamstrasin näitä joku aika takaisin Pick n Paysta, sillä siellä (täällä meillä) niitä vielä myydään ihan pokkana, vaikka uutta tavaraa ei ole tullut ainakaan puoleen vuoteen. Kuluttajana oletan, että normaalihintaisena ostamani tuote on uusi, joten siksi en ostakaan kyseisestä kaupasta mitään kosmetiikkaa, koska ne ovat varmasti seisseet hyllyissä vuosikausia. Nämä MNY:t uskalsin ostaa, sillä sarja tuli muistaakseni myyntiin vasta n. vuosi sitten, joten ihan hyviä nämä vielä ovat, koska olivat avaamattomia (tai ainakin oletan niiden olevan avaamattomia, vaikka vain yhdessä oli sinettitarra!!). Oikein vihastuttaa tällainen ajatus, että tuotteita pidetään hyllyssä tasan siihen asti, kunnes ne myydään, eikä vanhoja tai rikkoutuneita tuotteita heitetä hävikkiin. Alekorista löytyvät rikkinäiset luomiväripaletit ja mössöksi menneet huulipunat -50% alennuksella, että sellaista. Nekin ovat heidän mielestään vielä myyntikelpoisia, mutta en usko, että kukaan maksaa puolta hintaa luomivärin murusista tai huulipunasta, joka näyttää olleen kissan leluna.

Huoh! Anteeksi tämä avautuminen, sillä tarkoituksenani oli tehdä hyvän mielen postaus huulirasvoista :D Millaisin varusteluin te lähdette tänä syksynä liikkeelle? Saa myös vinkata hyviä huulirasvoja, koska osto tulee välttämättä eteeni aika pian.

Ja ainiin! Älkää unohtako huulten kuorimista, sillä se on oikeasti merkityksellistä huulien ihon uusiutumisen ja pehmentymisen kannalta :) Hauskaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mä käytän öisin vaseliiniä huulissani ja sen alle ensin kerros bebanteeniä. Muuten käytän lobelo pure&natural milk&honey huulirasvaa ja se on hyvää sekä lobelon roosa sävyistä huulirasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla Bebanthenin sininen kuivattaa huulia! Tosi outoa, sillä muuten se on tosi hoitava.. Labellon maito-hunaja huulirasvasta mulla on hyvä kokemuksia ja löysinkin tänään hukkaan menneen putkilon yöpöydän alta :D

   Poista
 2. Uusin löytöni on Dr.Hauschka Novum huulikiillot, jotka antavat kauniin sävyn ja hoitavat samalla huulia. Toinen loistava tuote löytyy Decubalilta lips & dry spots balm.

  http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/06/huulihoito-decubal-lips-dry-spots-balm.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Decubal kuulostaakin aika mielenkiintoiselta tuotteelta, koska on niin monikäyttöinen :) Ja iso pakkaus ei ihan heti lopu..

   Poista
 3. Niin.. ja onnittelut Essie-voitosta.
  Laitatko minulle osoitteesi.

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)