keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa olen todella tyytyväinen

Bongasin yhden loistotuotteen ja haluan jakaa kokemukseni kanssanne! Tämä tuote näkyi muistaakseni kesäkuun saalisvideossa ja ostin niitä Anttilan alesta kaksin kappalein. Kulutettuani Lumenen Raikastavan kasvoveden loppuun, olen vihdoin päässyt tekemään kunnolla tuttavuutta tämän tuotteen kanssa.

No7:n normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi teki minuun vaikutuksen. Haluan, että kasvovesi antaa mukavan ja raikkaan pehmeän tunteen kasvoille pesun jälkeen. En halua, että kasvovesi tuntuu pelkästään vedeltä, jonka jälkeen iho tuntuu edelleen hieman kiristävältä (niin kuin aika moni aiemmin käyttämäni kasvovesi). Tämän tuotteen kanssa ei tunnu siltä, että tekisi mieli skipata kasvoveden käyttö ja siirtyä suoraan kosteusvoiteeseen.

No7:n Soft & Soothed kasvovesi toimii hyvin sekä kasvoille taputeltuna että vanulapun kanssa. Jos näitä ilmestyy taas alennukseen kaksi kappaletta kuudella eurolla, niin haen varmasti uuden satsin. Normaalihintaa en tälle tuotteelle muista, mutta olisiko se sitten ollut n. 6€, jos tarjous oli kaksi yhden hinnalla? En osaa ihan varmaksi sanoa.

Tykkään tuotteesta myös sen kätevän pumppusysteemin vuoksi. Suutin on tarkka, eikä painaessa tuotetta tule liikaa ulos. Noin kaksi painallusta riittää koko kasvoille taputeltavaksi. Vanulappuun menee tietysti enemmän. Sellaista pientä yksityiskohtaa kuvista ei näy, mutta rakastan sitä, että pullo heijastaa kauniisti vaaleanpunaista osuessaan valoon. Niin ylelliseltä tuntuva kasvovesi, vaikka olikin edullinen!

Ah, tuntuu niin kivalta löytää tällaisia helmiä aina välillä kosmetiikkatuotteiden joukosta! Oletteko te tehneet löytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)