sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuinka pilasin ripseni

Nyt ei kylläkään puhuta ihan oikeista ripsistäni vaan irtoripsistä. Eikä ihan mistä tahansa irtoripsistä, vaan paljon käyttämistäni Konadin nelosista, jotka olivat luottoripseni! Kerroin muistaakseni jossain aikaisemmassa postauksessa pilanneeni ne, mutta tässä postauksessa näette ne viimeisen kerran in action.

Varoitus: postauksen kuvat ovat huonolaatuisia. En ikinä saa hyviä kuvia sellaisesta bilemeikistä, jonka kanssa ihan oikeasti lähden liikenteeseen. Johtuu joka kerta siitä, että meikki on minulle viimeinen askel ennen aloittelupaikkaan lähtöä, sillä haluan, että se on mahdollisimman freesi. Ei siis toiveitakaan, että tekisin meikin esim. tuntia ennen lähtöä. Sitten nappaan siitä kiireessä pari kuvaa ennen kuin heitän korkkarit jalkaan ja painun pihalle toivoen, että edes yksi kuva onnistuisi. Niin ei ole vielä koskaan käynyt :D Yleensä myös illalla on hämärää, eikä kuviin ole tarpeeksi valoa. Minun täytyisi kerran tehdä ihan huvikseni blogia varten bilemeikki, jotta minulla olisi oikeasti aikaa kuvata se. Huh huh, miten paljon sain tekstiä taas tästäkin aiheesta.

Elikkä tämän meikin tein kuukausi sitten, kun pidin pienet synttäripirskeet. Pääosassa oli NYXin pinkki glitterjauhe, joka todellisuudessa kimalsi paljon enemmän. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen tekemäni glittermeikki, jossa glitteriä on laitettu koko liikkuvalle luomelle. Kiinnitin jauheen Color Clubin värittömällä huulikiillolla, joka on sopivan tahmeaa ottamaan glitterin kiinni.

Glitterin alla käytin pinkkiä luomiväriä BH Cosmeticsin Cool Matte paletista, mutta en ole ihan varma, onko violetti varjostus tehty samalla paletilla vai Macin Purple Hazella. Sanottakoon suoraan, että en muista yhtään mitä luomivärejä käytin, mutta pinkkiä ja violettia siinä nyt on :D Todennäköisempää on, että tein koko meikin BH Cosmeticsin paletilla, koska olen hyvin laiska vaihtelemaan paletteja toiseen meikin teon aikana. Uskottavuuteni kärsii, kun en sävyjä tarkalleen muista, mutta armahtakaa edes hieman, sillä meikin teosta on jo niin kauan ;) Sen ainakin tiedän varmasti, että silmän sisänurkka on kirkastettu Diorin valkoisella luomivärillä!Meikissä on yläluomella ohut geelirajaus, jotta irtoripset eivät erottuisi niin paljoa. Tässä ne lemppariripseni sitten ovat viimeisellä matkallaan, nyyh! Niihin tarttui niin paljon tuota glitterjauhetta (laitoin ripset paikalleen ensin), että niitä oli aivan mahdoton saada puhtaaksi. Heitin ne sitten roskiin puolen tunnin putsausyrityksen jälkeen, mutta näin jälkeenpäin ajatellen olisi kannattanut säästää ne, jos aion tehdä jatkossakin glittermeikkejä. Tuskin silti vähään aikaan, sillä luomet pysyvät vain 2-3 tuntia siisteinä, kunnes huulikiilto alkaa pakkautua juoviksi ja glitter sen myötä kanssa. Toki meikkiä pystyy korjailemaan, mutta huulikiilto kuitenkin syö alla olevia luomivärejä ja iho saattaa alkaa paistamaan läpi, jos ei ole varovainen.

NYXin glitterjauhetta voin kyllä suositella, sillä se on tosi kaunista ja siinä on hyvä pigmentti. Hintakin on varsin edullinen ainakin Nonpareil Boutiquessa. Käytän piilolinssejä, eikä glitterjauheesta tuntunut olevan haittaa mitenkään. Testasin varmuuden vuoksi kertakäyttöpiilareilla, sillä jos niihin olisi tullut naarmuja, niin se ei olisi haitannut yhtään. Poistin suurimman osan glittereistä ensin teipin avulla, kunnes puhdistin silmämeikin ihan tavalliseen tapaan.

Rakastan glittermeikkejä, sillä ne ovat niin kauniita, mutta harmillisen vaivalloisia. Täytyy seuraavaksi kokeilla oikein glittereille tarkoitettua liimaa, mutta ei sekään takaa siisteyttä varmaksi.

2 kommenttia:

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)