maanantai 3. syyskuuta 2012

Haaste!

Haastoimpa itseni Syyskuun ajaksi vähentämään kosmetiikkamäärää. Haasteen ideana on, että Syyskuun aikana saan ostaa vain sen verran uusia tuotteita, kuin olen saanut kuun aikana kulutettua loppuun. Tällä tavoin yritän jarruttaa varastojeni kasvamista edes hetkeksi.

Laskin haasteesta pois jenkeistä tilatut tuotteet, sillä tulli alentaa rajojaan ensi vuoden alusta, joten veroja joutuu maksamaan Euroopan ulkopuolisista tilauksista herkemmin. En toki halua kiertää haastetta tahallisesti, mutta minusta ei ole järkevää tämän haasteen takia maksaa veroja tuotteista, jotka tulisin varmasti myöhemmin hankkimaan.

Tämän haasteen myötä haastan myös kaikki muut vähentämään ylimääräisiä kosmetiikkahankintoja ja kuluttelemaan vanhoja tuotteita loppuun! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas hyvä idea tämmöinen haaste. Simppeli idea, mutta miten ei jotenkin ole tullut mieleen :D. Totaalinen ostolakko on niin altis repsahduksille. Kiitti vinkistä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysi ostokielto on kyllä ihan mahdoton, mutta tämä on vielä jopa mahdollista toteuttaa! Täytyy lähteä pienistä tavoitteista :)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)