sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Lush & Kicks

Noniin katsotaanpas sitten vähän Helsingin ostoksia. Vietin äskön sellaisen tunnin pituisen kuvaus + kuvan muokkaus session ja kuvasin kaikkea mahdollista tuleviakin juttuja varten. Totesin siinä sitten, että Helsingin ostoksista tuli yhteensä 20 kuvaa, mikä on ainakin omasta mielestäni vähän liikaa yhteen postaukseen, joten päätin sitten jakaa tämän kahteen osaan. Postaan ''2.osan'' joko illalla tai huomenna aamulla! Tässä ensimmäisessä postauksessa kurkataan, mitä Lushista ja Kicksistä pääsi mukaan. Hiukanko minua muuten harmitti, että unohdin ottaa reissulleni kameran mukaan! Olisin halunnut kuvata reissustani my day -tyyppisen postauksen.. Noh joku toinen kerta sitten.

Mmm-m mitä herkullisia tuoksuja!
 Tuorekasvonaamiofanina halusin tietysti taas yhden sellaisen. Tällä kertaa valitsin virkistävän ja kosteuttavan The Sacred Truthin. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta minulla on hyvät fiilikset tästä.

Kissa oli vallannut kuvauspaikkani, eikä suostunut lähtemään, joten siksi pikkuinen Sisko on kuvissa linssiluteena :)

The Sacred Truth muistuttaa kovasti Brazened Honeyta, mutta ei ole väriltään yhtä kellertävä. (Hintaa tuotteella n. 10€)

Halusin myös kokeilla jotain uudesta Tunteiden Loisto sarjasta. Lushissa oli niin paljon asiakkaita, että en ehtinyt saamaan myyjää avukseni sopivaa tuotetta valitessa, mutta näin hänen laittavan Perspektiiviä itselleen, hänen opastaessaan muita asiakkaita. Minusta se oli niin kaunis ja luonnollinen huulipuna, että vein sen kassalle.

 Tämä Lushin nestemäinen huulipuna ei ole kovinkaan kosteuttavan tuntuinen ja huuleni menevät helposti kuivaksi sitä käyttäessä. Täytyy vain muistaa pistää huulirasvaa useasti niinä päivinä, kun haluan käyttää tätä, niin huulet pysyvät pehmeinä. Tykkään kyllä niin hirmuisesti Perspektiivin sävystä! (Hintaa tuotteella n. 18€)


 Lushilla oli meneillään juuri tarjous huulipunan ostajille, joten sain tämän Sweet Lips huulikuorinnan kaupan päälle. Ihan kiva kaupanpäällinen, sillä nämä huulikuorinnat ovat aika kalliita! (Hintaa n. 10€)


Kuorinta tuoksuu vaniljalle ja suklaalle, eli aika herkullinen yhdistelmä! Jotenkin unohdan aina nuo oikeat aromit, sillä minusta tämä näyttää jotenkin colakaramellille :D Sitten tuoksutellessa mietin, että ei tämä kyllä tuoksu colalle.. Lushin huulikuorinnat ovat mielestäni tosi hyviä, mutta samaan tulokseen pääsee ihan sekoittamalla kotona sokeria ja oliiviöljyä tai sokeria ja hunajaa.


 Tuotteen valmisti aika kivannäköinen nuori mies ;D Ajattelen aina lämmöllä häntä huulia kuoriessani..

Sisko kuuli jotain kiinnostavaa :D
Kicksistä mukaan tarttui vain tämä Viva La Divan huulipuna (sävy 20 Light Pink). Myyjän avustuksella kävimme läpi huulipunavalikoimaa ja valitsin sitten tämän nättimyksen.


Huulilla sävy on todella vaalea ja oikeastaan metallinen. Ei käy ainakaan minulla ihan arkipunaksi, mutta baariin tämä on passeli. Käytin oston yhteydessä Kicksin -20% alennuskupongin, joten hintaa punalle jäi vain 6€! Mielestäni hyvä diili.

Tiesittekö muuten, että postissa tulleita alennuskuponkeja ei tarvitse olla mukana Kicksissä asioidessa? Kertomalla myyjälle kupongista, hän laittaa alennuksen ostokseenne. Tietoihin kuitenkin rekisteröityy, että kuponki on sinun osaltasi käytetty, etkä voi käyttää kuponkia uudelleen. Mielestäni tämä on loistavaa asiakaspalvelua, sillä minun olisi ollut aika vaikea lähteä melkein 300km päästä hakemaan kotiin unohtunutta kuponkiani. Toivottavasti Kicks joskus saapuisi tänne meillekin!

Jatketaan seuraavassa postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)