maanantai 10. syyskuuta 2012

Inglot & Mac

Helsingin saalis jatkuu! Nyt vuorossa Inglot ja Mac. Meitin pikku Sisko taas keimailee näissäkin kuvissa :)


Katseeni kiinnittyi Inglotissa heti näihin uusiin huulikiiltoihin ja pakkohan niistä oli yksi kotiuttaa. Tämä yksilö on numeroltaan 100. Tylsiä tällaiset tuotteet, joita ei ole nimetty muutoin kuin numerolla.

Jotenkin tuo huulikiilton hylsy jaksaa naurattaa minua, sillä se on ehkä oudoin näkemäni :D Ovatko kaikki Inglotin huulikiillot tuollaisia?

 Tässä vielä huulikiilto huulilla. Sävy on tuollainen kermainen persikka. Tämä on aika peittävä huulikiilto ja siksi sen levityksessä on oltava tarkka. Pikkuisen karkailee huulten juoviin, mutta ei pahasti kylläkään. Tykkään tästä tosi paljon!

Huulikiillon hinta oli muistaakseni 12€

Myyjän etsiessä huulikiiltoa laatikoista, tutkailin hieman muuta valikoimaa ja kiinnostuin seuraavaksi näistä Body Pigmen Powdereista.

 Myyjä kertoi, että näitä voi käyttää silmämeikissä, huulilla sekä myös kynsissä, ja ihastuin tuotteen monikäyttöisyyteen välittömästi! Valitsimme minulle yhteistuumin sävyn 39.

Tuote on hyvin hienojakoista jauhetta, mutta aika vähän sitä loppujen lopuksi purkissa oli. Onneksi tuotetta kuluu aika vähän kerrallaan, joten kyllä tämäkin määrä riittää hyvin. Hintaa tuotteella oli 18€, mikä on mielestäni aika paljon.

Kädellä tuote näyttää tältä. Laitoin kaksi kerrosta tuotetta ja pigmentti on siltikin mielestäni aika keskinkertainen. Liikkeessä tuote näytti sata kertaa paremmalta, mutta olen muutenkin aika huono saamaan luomivärejä yms. tarttumaan kämmenselälle. Uskon siksi, että meikissä tuote tulee näyttämään hyvältä :) Ehtisi nyt vain testailemaan sitä käytössä!

Mac pisteeltä lähdin hakemaan poskipunaa, ja sellaisen sitten sainkin. Kerroin toiveeni ja myyjä sanoi, että hänellä olisi juurikin toiveitani vastaava yksilö, Stay By Me.

 Tässä meikissä olen käyttänyt Stay By Me:ta ja olen todella ihastunut! Puna luo kasvoille terveen hehkun, pigmenttiä riittää, mutta sen kanssa ei tarvitse olla mitenkään erityisen varovainen. Tämän perusteella haluaisin lisää Macin poskipunia.

Uusista ''toimistotyön kestävistä'' meikeistä halusin myös kokeilla huulikiiltoa. Näissä pähkäilin kahden vaiheilla, mutta päädyin sitten vähän helpompaan sävyyn, joka on kylmä kimalteleva vaaleanpunainen. Huulikiillon sävy on Boundlessly Beige. Mielestäni sekin on hassua, että nämä Macin huulikiillot ovat lipglasseja eivätkä lipglosseja. Joku fiksumpi saa kyllä selittää minulle mitä eroa näillä kahdella on :D

 Boudlessly Beige huulilla on aika yksinkertainen, mutta kaunis. Huulikiilto on niin tahmea, että huulia on melkein vaikea saada irti toisistaan, ja se käy minulle hyvin! Mitä tahmeampi huulikiilto, sen parempi. Kiillon applikaattoriin en kyllä ihastunut, sillä se oli jotenkin löysä.

Macin ostokseni maksoivat yhteensä 50€, mutta näiden yksittäishintoja en muista.

Semmoisia ihanuuksia hankin tällä kertaa ja nyt pitää hetken pitää lompakko visusti piilossa, etten pääse uusia ostoksia tekemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)