tiistai 11. syyskuuta 2012

Onnenkyyneleitä

Tänään se vihdoin tapahtui ja sain tietää, miten pääsykokeeni kauneusmeikkaajakoulutukseen menivät. Hakijoita oli ilmeisesti ollut paljon, mutta olin erottunut positiivisesti joukosta ja pääsin sisään! Menin aluksi hieman hämilleni, sillä elämäni muuttuisi tammikuun alusta aika paljon. Olen kuitenkin todella iloinen siitä, että sain tällaisen mahdollisuuden ja aion tehdä töitä tosissani, jotta pääsen urallani alkuun. Sosionomin töitä en näillä näkymin joudu sitten tekemään, mutta koulutus on ollut monella tapaa hyödyllinen, enkä tiedä, olisinko edes halunnut kauneusmeikkaajaksi ilman sitä.

Onneksi minulla on monta kuukautta vielä aikaa hakea asuntoa Helsingistä ja mahdollista kämppistä myös. Ei tarvi hädissään vain muuttaa jonnekin, vaan ehtii rauhassa punnita erilaisia vaihtoehtoja. Vähän jännittää, että miten pärjään, sillä en ole koskaan asunut yksinäni :D Onneksi koulutus on melko lyhyt (2kk opintoja + 100h harjoittelua), joten enköhän minä pärjää.. Muutan kuitenkin takaisin kotikunnalleni koulun suoritettuani (tai mistä sitä aina varmasti tietää).

Kannatti kyllä juosta viime viikko paikasta toiseen meikkailemassa kavereita, sillä sain paljon kivoja kuvia, jotka vaikuttivat varmasti sisäänpääsyyni. Julkaisen niitä tänne teillekin jossain vaiheessa!

Ehkä saankin tuonne pikkuiseen taskuun vielä omia käyntikortteja ;)

6 kommenttia:

 1. Onnea paljon koulun johdosta ja tsemppiä opiskeluihin!!Meinaatko muuttaa Hesaan pysyvästi koulun jälkeen? Jatkatko blogin kirjoittamista koulun ohessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, onnea tarvitaan! Suunnitelmissa on palata koulun jälkeen omalle kotikunnalle hakemaan töitä, joten hesalaistun vain hetkeksi :) Blogi säilyy joka tapauksessa ja pääsen kirjoittelemaan tänne teille, millaisia juttuja koulussa tehdään ;)

   Poista
 2. Lämpimät onnittelut, tosi hieno juttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää on niin iso juttu mulle :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)