maanantai 24. syyskuuta 2012

Nätti viidessätoista minuutissa

Sain vihdoin käytettyä Helsingin Mic Macista ostamani naamion! Jee, ei se lojunut kaapissa kuin melkein 3kk.


15 minuuttia kuulosti niin pitkältä odotusajalta, että käyttöönotto venyi ja venyi.. Kun vihdoin päätin pistää tämän naamaani, niin vartti oli tuntui kyllä hyvältä! Tässä oli mielestäni aika outo tuoksu, mutta ei mikään paha. Olin jostain saanut päähäni, että tämä on kalvonaamio, mutta positiivinen yllätys oli huomata, että tämä olikin ihan poispestävä.

Tavaraa oli pienessä pussissa todella reilusti, joten levitin sitä myös kaulaa kosteuttamaan. Tästä olisi hyvin riittänyt kahteenkin kertaan, mutta pistin reilummin, kun en jaksa avattuja pusseja säilytellä. Ties sitä sitten, koska jaksaisin taas naamiota käyttää ja se varmasti ehtisi mennä jo piloille.

Kokemus tästä naamiosta oli hyvin positiivinen: se tuntui oikeasti kosteuttavalta jo iholla, ja pesun jälkeen iho oli pehmeä ja kuulas. Ei mikään hutiostos, eikä muistaakseni edes hirveän kallis. Loppujen lopuksi nuo pussit tulisivat kyllä minun käytössäni kalliimmiksi kuin tuubina ostetut, mutta jollekin, joka käyttää kasvonaamioita harvakseltaan tai haluaa kokeilla jotain uutta, niin voin suositella tätä lämpimästi.

Meinasin viimeksi Helsingissä käydessäni ostaa uuden kokeiluun, mutta sitten muistin syyskuun haasteen ja jätin naamiopussin kauppaan :( Ihan hyvä toisaalta, sillä minulla on naamioita jo kolme kaapissa.

Ostatteko mieluummin naamion tällaisessa kertakäyttöpussissa vai isona purkkina?

2 kommenttia:

  1. Mielummin ehkä tuubina, niin ei mee pilalle niinkun pussin kanssa voi käydä jos kaikki ei ekalla kerralla mee ja käyttökertojen väli venyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) Ja tuommosia pikkupusseja ei viitti säästellä, niin pakko käyttää turhan paljon kerralla..

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)