maanantai 1. lokakuuta 2012

Matkalle lähtevä kosmetiikka

Apua, olen jo huomenna tähän aikaan etelän auringossa! Matkaan lähtee tietysti mukaan jonkin verran kosmetiikkaa, mutta tapojeni mukaan olen yrittänyt pysyä maltillisena pakkaajana.

Tämmöisellä tuotekokoonpanolla ajattelin lähteä liikkeelle. Erikseen sitten tietysti ovat vielä aurinkotuotteet ja meikit.

Meikkivoiteen korvaan suojakertoimen sisältävällä Avonin sävyttävällä kosteusvoiteella ja Dermosilin kasvosuihke lähtee tietysti mukaan kasvojen raikastusta varten. Mietin olisinko ottanut tämän käsimatkatavaroihin, koska lentokoneessa on aina niin kuiva ilma, mutta suihkuttelen kasvot sitten perille päästyämme.

Kasvojen puhdistukseen otin Lushin Fresh Farmacyn sekä 3+1 päiviltä hankkimiani Simplen puhdistuspyyheitä. Nivean silmämeikinpoistoaine saa lähteä myös mukaan, mutta siitä riittää ehkä neljään kertaan. Aamuisin tosiaan ajattelin kosteuttaa kasvot sävyttävällä kosteusvoiteella, mutta erillistä yövoidetta en jaksa raahata mukaan. Onneksi kätköistäni löytyi yövoidenäytteitä neljä kappaletta, jotka riittävät hyvin koko reissun ajaksi. Tällä hetkellä minulla on käytössä Diorin Hydra Life silmänympärysvoide, jostai kirjoitan arvostelun myöhemmin.

Tuoksuksi otin Fergien Outspoken Intense -tuoksunäytteen, koska täysikokoisen pullon raahaaminen olisi melko turhaa ja siinä olisi myös pieni riski rikkoutumiselle. Travaloa en omista, mutta tuoksunäytteitä minulla on kasoittain! Deodoranttina Aloe Vera sticki, joka ei ärsytä herkkiä kainaloitani.

Shampooksi valitsin Dermosilin Sensitive shampoon, jota pullotin pikkuiseen Avonin muovipulloon ja hoitoaineeksi lähtee täysikokoinen Bonacure Sun Protect. Ei kai yksi iso tuote haittaa joukossa, koska muuten valitsin pieniä pulloja? Olisihan tämänkin voinut kyllä pullottaa.. Kuvasta jäi puuttumaan, mutta pikkuinen Bonacure hoitosuihke lähtee myös matkaan. Suihkugeeliksi valitsin Dermosilin punaisen appelsiinin. Rakastan tuota tuoksua suihkugeelissä ja käsivoiteessa, mutta shampoossa se on mielestäni vähemmän hyvä.

Olen niin huono laittamaan hiuksiani mitenkään, mutta heitin mukaan myös Erisanin hiuslakan ja Four Reasonsin kuivashampoon, mikäli niille tulee tarvetta. Viime aikoina olen löytänyt hiuspuuterin uudelleen, mutta se saa nyt jäädä kotiin.

Toivottavasti saisin heittää suurimman osan näistä tuotteista roskiin ennen paluulentoa, jotta laukkuun tulisi vähän enemmän tilaa. Minusta on niin hauskaa, että oma laukkuni on aivan pullollaan jo mennessä ja miehen laukku on vain puoliksi täynnä :D Taidetaan tullessa vähän jakaa painoa, sillä mieleni tekee kuitenkin shoppailla jotain kotiin tuomisia. Ja mitä kaikkea mahdan tax freesta löytääkään <3 Melkein pystyn unohtamaan tämän hirveän vesiepisodin shoppailun voimalla, joten ehkä olen oikeutettu siihen.. Käydään muuten syyskuun haasteen tulokset läpi matkalta palattuani!


Ainiin, vielä oli nämä aurinkotuotteet! Elikkäs Nivean Protect & Bronze aurinkovoiteen ostin viime kesänä, mutta ihan hyvää se on vielä. Toivottavasti purkista riittää meille molemmille koko matkan ajaksi. Suojakerroin on mielestäni aika pieni (20), sillä olen tottunut viiteenkymmeneen, mutta kyllä tämänkin pitäisi toimia. Käsilaukussa kulkee vielä mukana Nivean pikkuinen korkeammalla suojakertoimella varustettu rasvapurkki, jos vain muistan lisäillä sitä päivän mittaan.

Kasvot suojaan Avonin Sun+ aurinkovoiteella, jossa suojakerroin on 30. Luulisi kasvojen olevan tarpeeksi suojatut, sillä heitän tämän päälle vielä sitä sävyttävää kosteusvoidetta. Dermosilin After Sun lotion on minulle vielä aika uusi tuttavuus, sillä olen käyttänyt sitä vasta kerran, mutta hyvältä ainakin silloin vaikutti. Inhoan kaikenlaista kropan rasvaamista ja välttelen sitä ellei ole ihan pakko, mutta nyt koitan muistaa käyttää tätä iltaisin, jotta herkästi palava ihoni kosteutuisi yön aikana.

Oho tulipas tästä kilometripostaus, mutta katsotaan vielä matkalle lähtevät meikit huomenna!

3 kommenttia:

 1. Mihin muutatatte vesivahingon jälkeen? Mssä nytten asutte? Olipa sulla mukavat tavarat matkalle mukaan.

  VastaaPoista
 2. Eikös tuo Four Reasonsin vihreäkorkkinen ole nimenomaan hiuspuuteri eikä kuivashampoo? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteessa lukee kyllä hiuspuuteri, mutta henkilökohtainen mielipiteeni on, että toimii paremmin kuivashampoona.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)