torstai 18. lokakuuta 2012

Work it!

Sanaa ''work'' on aika vaikea kirjoittaa. Siitä tulee aina ''wrok''.

Harvoin postaan samana päivänä tapahtuneista jutuista ja nytkin olisi monta vanhaa ja kiireellisempää juttua rästissä, mutta näytämpä teille nyt pikaisesti, kuinka hienon pikakampauksen sain tänään :)

Sivuprofiili :D
Takaa

Olin ystäväni M:n kanssa Work It tapahtumassa tänään ja siellä ensi keväänä valmistuvat kampaajatytöt tekivät pikakampauksia halukkaille. Ainaisesta hiuskriisistä kärsivänä istahdin mielenkiinnolla heidän tuoliinsa. Myös Ystäväni M sai kauniin ja massiivisen kampauksen itselleen, mutta siitä minulla ei ole kuvaa :(

Annoin kampaajalle vapaat kädet, sillä en edes itse tiedä, mitä tukalleni voisi tehdä. Ainoa toiveeni olisi, että sen laittaisi jotenkin puoliksi kiinni, joten silloin minulle ehdotettiin vesiputouslettiä. Termi oli minulle ihan uusi, joten sellainen oli siis saatava :D Loppujen lopuksi niitä tehtiin yksi molempiin suuntiin (toinen on tuolla päällimmäisten hiuksien alla). Letit menevät koko pään ympäri, joten tämmöinen olisi aika vaikea tehdä itse itselleen.

Piristi kovasti päivää tämmöinen kaunistautuminen ja vielä ilmaiseksi! Kiitos vaan iloisille ja taitaville tytöille, jotka jaksoivat tehdä kampauksia pitkän päivän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)