torstai 4. lokakuuta 2012

Matkakynnet

Kyllä näitä reissupostauksia riittää! Olen niin ylpeä itsestäni, kun kerkesin ajastamaan näinkin monta :) Luin Pumpulipupusta Sally Hansenin Salon Effects kynsitarroista ja päätin hankkia matkalle sellaiset korkeasta hinnasta huolimatta (Anttilassa 11,20€).

Valitsin pitsikuvion, kuten monet muutkin sen takia, että sellaista on vaikea muuten tehdä. Ignorettakaa muuten tuo yli mennyt päällyslakka, sillä otin kiireessä kuvat ennen lähtöä ja suurin piirtein uitin kynteni päällyslakassa, jotta ne eivät alkaisi repsottaa reunoilta. Näitä on sitten kiva rapsuttaa kynsinauhoista irti lentokoneessa.

Nämä oli paljon hankalampi laittaa kuin oletin, mutta tulos kelpaa minulle kuitenkin. Oli kyllä viimeinen kerta, kun tällaiset hankin, sillä tykkään lakatuista kynsistä enemmän :) Ainoastaan siinä tilanteessa, että nämä kestävät viikon korkeintaan 15% vaurioilla, hankin näitä uudelleen matkoille.

Tykkään näistä kyllä, mutta ette tiedäkkään miten kirosin näitä laittaessa :D Olen yleensä aika maltillinen tämmöisten kanssa, mutta meni kyllä hermot, kun en ymmärtänyt ohjeista kaikkea (ohjeita ei ollut saatavilla suomeksi). Tarrat eivät meinanneet jäädä kiinni kynteen ja poikki viilatessa kärki tuli rumasti esiin. Ehkä seuraava laittokerta menisi jo paremmin.

Nyt en voi kuin toivoa, että nämä kestävät hyvin. Voin napata teille vielä kuvan matkalta palattuani :) Nähdään taas!

2 kommenttia:

 1. Voi ei, mitenköhän asennus on ollut sulla niin vaikeaa. Minä en ole todellakaan mikään näppärä, ja silti selvisin ihan hyvin jo ekallakin kerralla. Toki varmaan toisella kerralla menee vielä paremmin. Voisikohan olla, että nuo tarrat ovat erilaisia kuosista riippuen. Minulla on varastossa odottamassa nuo pitsisetkin, niin sitten näen kun kokeilen niitä. :)

  Toivotaan kuitenkin ainakin hyvää kestoa. Hienon näköinen tuo pitsikuvio on joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi nätti kuvio minunkin mielestä.. Vaikka laitto olikin tällaiselle tumpelolle hankalaa, niin pysyvyys on ollut ihan huippuluokkaa. Olen tyytyväinen näihin :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)