lauantai 13. lokakuuta 2012

Kylmääkin kylmempi Suomi

Onko nyt oikeesti jo näin kylmä vai tuntuuko minusta vain siltä ihanan etelän auringon jälkeen? Ei ole yhtään kiva pitää villapaitoja ja -sukkia, kun vielä maanantaina hikoilin kesävaatteissa :( Mutta nyt olen siis jälleen jalat Suomen maaperällä ja loma on enää muisto vain.

Voin muistella sitä kuitenkin kuvien avulla. Tämän postauksen kuvituksena toimii muutama miehen ottama kuva, sillä itse otin vain lentokoneesta muutaman hämärän kuvan ja loman aikana käytin oikeastaan vain videokameraa.

 Albufeiran rannikoilla tehtiin upeita hiekkaveistoksia (kuvat voi klikata isommiksi). Tämä ihana pikkuinen vuoristo kaikkine puineen oli minusta niin suloinen.


 Toinen mies puolestaan veisti massiivista krokotiiliä, jonka häntäkin oli pari metriä pitkä. Kuka ties, tuliko krokolle ilkeä vai lempeä ilme, sillä se oli vasta tekeillä :) Sääli, että hiekkaveistokset ovat niin hauraita ja kuluvaisia, sillä näistä nauttisi mielellään pidempäänkin.


 Tässä kuva vanhasta kaupungista. Kävimme siellä pariin otteeseen hieman shoppailemassa sekä istumassa drinksuilla. Oikein viihtyisän oloinen alue, vaikka turisteja on paljon. Nyt näin syksyllä ehkä hieman vähemmän, sillä Portugalissa on ''kylmä'' (25 °C). Portugalilaiset talot ovat tyypillisesti valkoisia kuuman auringon vuoksi ja katot ovat punaisia. Myös sinisiä taloja oli paljon.


Itse en oikein viihtynyt kuvattavana, mutta mies otti kuitenkin muutaman tilannekuvan, jotta pystyn todistamaan olleeni reissulla mukana. Tässä olemme viimeisenä iltana ravintolassa ja minulla on tietysti kännykkä kädessä ruokaa odotellessa (ja sitä saikin joka paikassa odottaa varmaan tunnin). Pidin eniten paikoista, joissa oli Wi-Fi asiakkaiden käytössä, jotta pääsin kännykällä hieman kurkkaamaan, mitä blogeissa tapahtuu. Onneksi kävinkin, sillä voitin Nonnulan arvonnassa liput kauneusmessuille :) Pääsen elämäni ensimmäistä kertaa messuille ja olen ihan innoissani siitä! Kiitos Nonnula, Wi-Fi sekä Random.org.

Kerroin jo tuossa ylempänä, että minulla oli videokamera ahkerasti käytössä ja kuvasin kiinnostuneita varten videoblogia. Eivät siis ole ihan perinteisiä meikki/tuote-esittely videoita, vaan enemmänkin lifestyle tyyppisiä blogivideoita, mutta tietysti mukana on myös kosmetiikkahankintoja jne. Tulossa on siis videoita, kunhan pääsen niitä joskus Youtubeen lataamaan. Vesivahingon takia emme pääse kotiin vielä pitkään aikaan ja sain edellispäivänä käyttööni hitaan mokkulan, joten en edes tiedä pystynkö lataamaan niitä tällä vehkeellä. Kokeilen ainakin, sillä olisi se nyt kiva, jos matkavideot ilmestyisivät asap, koska niitä on tylsä katsella vasta jouluna :/ Pääasia silti on, että ylipäätään pääsen täällä käymään edes hitaalla netillä, kuin en ollenkaan :D

Hauskaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti kuullaan taas pian <3

ps. Shiny Nail Art -blogissa on muutoin arvonta, johon itsekin osallistuin :)

Näiden ihanien tuotteiden arvontaan pääset osallistumaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)