keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Takut auki ja turkki kiiltämään

Sorruin ostamaan viime viikolla paljon puhutun ja kehutun Tangle Teezerin. Halusin koittaa, helpottaisiko se tätä ainaista hiusten kanssa taistelua, ja koska yritän vielä hiuksia kasvattaakin, niin haluan käsitellä niitä mahdollisimman hellävaraisesti. Tangle Teezereitä oli niin hyvin tyrkyllä Fanletin ovella (pinkkejä ja mustia) hintaan 14,90€, joten en voinut vastustaa ja vein yhden kassalle.

''Piikkejä'' on kahden pituisia, mutta se näkyy kuvassa aika huonosti. Tykkään tämän muotoilusta ja se sopii käteen hyvin. Ihanan pirteä väri!

Odotin ihan toisenlaista kokemusta tämän käytöstä ja tunnetta on aika vaikea sanoin kuvailla. Sen sanon, että tämän käyttöön on varattava normaalia enemmän aikaa, mutta harjaus tuntuu niin mukavalta, että ajan kulua ei edes huomaa. Se selvittää takut todella hellävaraisesti, mutta varmasti. Ei enää tarvitse repiä lapioharjan kanssa ja mietin koko vanhan harjan heittämistä roskiin. Ei tee enää mieli palata vanhaan, joten toivottavasti Tangle Teezer on pitkäikäinen :) Vähän enemmän tilaa tämä laukussa vie, mutta on sen arvoinen ja ymmärrän kunnolla vasta nyt kokeiltuani, että miksi tätä niin kehutaan.

Irtohiuksia jää kyllä harjaan, mutta vähemmän kuin ennen, mistä voin päätellä, että tämä oikeasti säästää hiuksiani. Olen innostunut myös tämän myötä käyttämään hiuksissani silkkitippoja, sillä niiden ja tämän harjan yhteistyöllä hiukseni näyttävät eloisammilta.

Myös kissat rakastuivat Tangle Teezeriin :D Kuvassa nauttiva Mörri.

Meidän kisulit eivät ole koskaan tykänneet minkäänlaisista harjoista, joten en ole niitä vuosiin edes yrittänyt harjata, mutta tätä koitin ihan piruuttani ja kehräys alkoi välittömästi :) Erikokoiset piikit nappaavat hyvin kissan turkista irtokarvat, joten olen kerran päivässä harjannut kaikki kissat läpi, jotta karvoja irtoaisi vähemmän lattialle ja vaatteisiin. Tangle Teezer on helppo puhdistaa kissankarvoista, joten minun ei tarvitse ostaa niille erikseen omaa :)

Oletteko jo hankkineet oman Tangle Teezerin? Jos ette itsellenne, niin hankkikaa sitten lemmikillenne (varma nautinto) :D

4 kommenttia:

 1. On ihan mahtava! Itselläni on kans tuo pinkki ja sitten pienempi matkakokoinen :)) muihin harjoihin en suostu edes koskemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko niitä pienempiä matkakokoisiakin! Pakko saada :)

   Poista
 2. Hehe. Itselleni en ole tangle teezeriä edes harkinnut, mutta Hani voisi kyllä saada tuon joululahjaksi. :D

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)