tiistai 2. lokakuuta 2012

Meikkejäkin otin mukaan

Tällä hetkellä oletettavasti makaan jo aurinkotuolissa tervetuliaisdrinkki kädessäni, mutta ajastin teille vielä mukaan lähteneet meikit :)

 Tämmöisellä määrällä ajattelin aluksi pärjätä, mutta lisäsin joukkoon kuitenkin vielä e.l.f.in huulipunan, jossa on suojakerroin 15 sekä mustan Avonin automaattikynän, jos tuo Eliten rajaustussi jostain syystä sanoo itsensä irti. En vain selviä ilman rajauksia!


 Tässä vielä erikseen nuo silmämeikin tekoon tarvittavat välineet eli vasemmalta oikealle: Lancomen Hypnose Drama minimaskara, Eliten musta rajaustussi, Avonin valkoinen rajauskynä, Diorin Rose collection paletti, jossa neljä luomiväriä ja neljä huulille tarkoitettua sävyä sekä tietysti UDPP. Tässä kuvassa nuo luomivärit vaikuttavat aika vaaleilta, mutta kahdella alimmalla sävyllä saa tehtyä oikein kauniin iltameikin ja ylemmät sävyt sopivat päiväsajaksi.


Huulille minulla on aika monta eri vaihtoehtoa. Rimmelin Vinyl Stars huulikiilto kimaltaa ihanasti auringossa ja Color Clubin väritön huulikiilto sopii tilanteisiin, jossa huulia ei halua niin kovasti korostaa. MNY:n MyBalm toimittaa huulirasvan virkaa ja Make Up Storen korallinen Yarn on vain niin kaunis, ettei sitä voinut jättää kotiin. e.l.f.in All Over Stickin otin poskipunaksi (sävy Pink Lemonade), mutta sitä voi käyttää myös huulille ja laittaa vaikka väritöntä huulikiiltoa päälle (kuivattaa muuten aika paljon).

Sitten vielä kasvoille tarkoitetut tuotteet. Bongaa tuote, joka ei kuulu tähän ryhmään :D

Avonin MagiX pohjustusvoide heleyttää ihon ja toimii hyvin sävyttävän kosteusvoiteen kanssa kimpassa. Toivottavasti Lumene Natural Coden kivipuuteri ei hajoa matkassa, sillä se on aika hajoavassa tilassa tällä hetkellä, koska pannu paistaa jo keskeltä. Silmänalusille Stagecolorin Under Eye Cover, Lorkun mineraalipeiteaine piilottaa mustapäät kivasti ja Lumenen Red Neutralizer punaisille alueille. Kulmille otin Dermosilin kulmakynän sävy Fair, koska siinä on toisessa päässä tuo harja, ettei sitä tarvitse erikseen ottaa mukaan.NYXin kulmavaha vielä pitämään kulmat paikallaan.

Kyllä näillä nyt viikon pärjää! Voi olla, että kun tulen takaisin, en käytä tuota Diorin palettia tai e.l.f.in All Over Stickiä pitkään aikaan :) Kommentit ovat tervetulleita, mutta pääsen julkaisemaan ne vasta loman jälkeen <3 Ihanaa viikkoa teille kaikille lukijoille! (Huomenna ja ylihuomenna tulee vielä ajastettu postaus)

2 kommenttia:

  1. Mistäs tuon elfin olet bongannut? Netistä vai ihan jostain kaupasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina välillä tulee netistä tilailtua. Edullisia ja hyviä :)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)