torstai 12. huhtikuuta 2012

Virkeät kasvot kohti kesää!

Muistatteko mitä mieltä olin Dermosilin kasvovedestä? Muistinvirkistykseksi mielipiteeni voi lukea täältä. Lyhyesti sanottuna inhosin sitä, mutta olen vihdoin saanut kulutettua sen mokoman pullon loppuun ja olen käytellyt uutta kasvovettä jo parisen viikkoa.

Arvatkaa miltä tuntui heittää pullo roskiin: suorastaan pirullisen ihanalta :D Uusi kasvoveteni on Avonilta tilattu Solutions-sarjaan kuuluva tuote.

Luen parhaillaan kauneudenhoidon historiaa ;)
Beautiful Hydration energising toner on tarkoitettu kuivalle iholle. Minullahan ei varsinaisesti ole kuiva iho, vaan pintakuiva sekaiho, mutta tämä tuntuu erittäin hyvältä kasvovedeltä Dermosilin jälkeen. Voisin kehua tämän maasta taivaisiin, mutta en siksi, että edellinen kasvoveteni oli niin huono, vaan siksi, että tämä on oikeasti hyväntuntuinen tuote.

''Alkoholiton, kosteuttava koostumus hoitaa ja raikastaa ihoa. Tekee ihosta pehmeän ja energisen tuntuisen.'' Lainattu Avonin sivuilta.

En olisi voinut kuvitella, että iho voisi oikeasti tuntua energiseltä :D Mutta siltä se tuntuu tätä käyttäessäni, uskokaa pois. Kasvovesi on hitusen geelimäinen ja se on varmaankin syy siihen, miksi tämä tuntuu niin ihanalta. Kasvot tuntuvat kosteutetuilta jo pelkän kasvoveden laiton jälkeen (en siis käytä vanulappuja, vaan kaadan aina pullosta vähän käsilleni ja hieron kasvoille). Olen kuitenkin joka kerta laittanut myös kosteusvoiteen, sillä ei tämä mikään ihmekosteuttaja siinä mielessä ole. Kasvovetenä kyllä loistava.

Voin hyvin kuvitella, että tästä olisi apua kuivaihoiselle, mutta kyllä tykkään itse myös käytellä tätä ja tilaan varmasti lisää. Olen kokeillut myös saman sarjan sekaiholle tarkoitettua kasvovettä ja hyvä sekin oli, mutta tämä tuntuu paremmalta. Ihastuin tähän yhtä paljon kuin Melissa päivävoiteeseen aikoinaan (jota olen ostanut muuten jo kolmannen tuubin).

Lämmöllä suosittelen kokeilemaan :) Hintaa tuotteella on 5,90€ toukokuun kuvastossa, joten pistäkää ihmeessä ostoskoriin, jos teette tilausta.

Oletteko kokeilleet tätä tai muita Beautiful Hydration -tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)