lauantai 14. huhtikuuta 2012

Täydellistä kiiltoa

Olen nykyään niin tottunut käyttämään huulimeikkejä, että niitä jopa kuluu loppuun. Viimeksi kulutin Lumene Natural Coden Berry Smoothien tyhjäksi (poistin jopa annostelijan) ja halusin tilalle suurkulutukseen jonkun kivan vaaleanpunaisen huulikiillon. Muistin, että olin saanut siskoltani yhden We Care Iconin malvanvärisen huulikiillon ja se sai luvan tulla useammin käytetyksi.

Eikö ole kaunis? Käytän tätä mielelläni.

Kuvassa siis We Care Iconin Magnetic Lips Perfect Shine lip gloss ja sävy on 18 Perfect Nude Mauve. Kyseinen huulikiilto löytyy myös We Care Iconin kevään trendimeikin tuotesuosituksista.

Huulikiillon koostumus on ihanan täyteläinen ja se tuo tarpeeksi väriä huulille.  Se sisältää pikkuisen vaaleanpunaista shimmeriä. Tämän yhden perusteella voisin ostaa enemmänkin We Care Iconin huulikiiltoja. Huulikiilto on parabeeniton, mutta se tosin ei vaikuta ostopäätökseeni mitenkään. Hinta on edullinen (n.6€ muistaakseni) ja taitaa olla tällä hetkellä tarjouksessa ainakin Sokoksen verkkokaupassa. Joulun alla näitä on ainakin saanut ostaa isommassa setissä, jossa yhden huulikiillon hinnaksi on jäänyt vain pari euroa.

Ainut asia, josta en ole ihan varma on se, että pidänkö siveltimestä. Natural Coden nukkapäiset applikaattorit ovat minusta parempia. Sivellin on niin kapea ja annostelija on suhteessa siihen liian iso, tuloksena huulikiiltoa tulee aivan liikaa kerralla ulos. Joudun putsaamaan joka päivä myös huulikiillon kierrekorkin, koska sinne pääsee älyttömät määrät huulikiiltoa liian ison annostelijan takia. Pitkä miinus. Koska itse tuote on hyvä, annan sen kuitenkin anteeksi. (vain tämän kerran).

Olen tosin huolissani, koska tämäkin on jo puoliksi tyhjä (vai puoliksi täynnä?). Saa antaa hyviä huulikiiltovinkkejä.

Mikä on teidän suosikkinne We Care Iconin huulikiilloista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)