sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Numero 1?

Viimeksi tehdessäni Lushilta tilauksen, laitoin ostoskoriin kokeiluun myös Fresh Farmacyn, koska se näytti olevan TOP 5-listan ykkösenä. Halusin kokeilemalla selvittää, mikä Fresh Farmacyssa viehättää ja onko se oikeasti niin hyvä tuote, että ansaitsee paikkansa ykköspallilla.

En paljoa ottanut selvää tuotteesta ennen tilaamista. Luin vain tuoteselosteesta, että ''Herkän sekaihon päivittäisestä puhdistuksesta tulee nautinto.'' ja olin jo siinä vaiheessa ihan myyty. Juuri sitä minä haenkin! Mutta oliko Fresh Farmacysta siihen?

Lushin tuotteille tyypillistä on taivaallinen tuoksu. Voin kertoa, että Fresh Farmacy ei tuoksu kovinkaan hyvältä. Olen tuoksutellut sitä päivittäin ja yrittänyt pohtia, miltä se oikein tuoksuu, mutta en ole saanut päähäni muuta kuin kalan lemun :D Tuntuu tyhmältä sanoa, että tuote haisee kalalle, mutta en voi hajuaistilleni mitään. Lushin tuotesivulla lukee, että ''Ratkaise ihosi pitkäaikaisetkin ongelmakohdat rauhoittavalla, tasapainottavalla ja epäpuhtauksia ehkäisevällä kalamiini- ja kamomillakasvosaippualla''.  Selvä, en kyllä haista tässä kamomillaa, mutta ilmeisesti haistamani kalanlemu onkin kalamiinijauhe. Ja kun ajattelen itseasiassa tarkemmin, se saattaa hyvinkin muistuttaa enemmän sinkkiä, kuin kalaa.


Vaikka tuoksu onkin minulle tuotteissa tärkeää, tärkeämpää on kuitenkin kokemus iholla. Olen hieronut palaa märkiin käsiin ja sen jälkeen hieronut käsillä kasvojani. Pala ei vaahtoa oikeastaan yhtään, mutta käsiin kyllä tulee saippuaa.

Tuote tuntuu hyvin pesevän meikit pois kasvoilta ja iho tuntuu puhtaalta. Välillä ihoni tuntuu jopa natisevan puhtaalta, mikä on tietysti epämiellyttävää. Saippua tuntuu melko kuivattavalta, ja ihmettelenkin, miksi tämä on suunnattu herkälle sekaiholle, eikä rasvaiselle iholle. Anyways, iho on tuntunut kuitenkin hyvältä, kun olen lisännyt kosteusvoiteen heti pesun ja kuivauksen jälkeen.

Pala sisältää pienen pieniä hippusia, jotka kevyesti kuorivat ihoa. INCI:ä lukemalla, minulle ei selviä, mitä ne voisivat olla. Jos olisin kuivaihoinen tai hyvin herkkäihoinen, jättäisin Fresh Farmacyn väliin suosiolla. Lushilla on paljon parempiakin puhdistustuotteita niihin tarpeisiin.

Pala on äärettömän riittoisa ja käytän tätä varmaan vielä ensi vuonnakin. (Boring!) En ymmärrä kyllä, miksi tämä on niin suosittu. Haluavatko ihmiset oikeasti niin puhdasta jälkeä, että pesuaine puhdistaa kaikki iholle tärkeätkin rasvat? En sano, että tämä olisi kuitenkaan huono puhdistaja, mutta omaan makuuni vain turhan kuivattava.


Oletteko kokeilleet Fresh Farmacya?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)