tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäismeikki

Toivottavasti ette ole jo kyllästyneet pääsiäispostauksiin, sillä tämä matti myöhäinen vielä julkaisee oman pääsiäislookinsa :) Arkeen on jo palattu, mutta pääsiäinen on vielä muistissa (tai kenellä on ja kenellä ei).

Harvoin pääsee käyttämään luvan kanssa keltaista luomiväriä, mutta nyt siihen oli sopiva tilaisuus! Leikin jälleen BH Cosmeticsin Cool Matte -paletin kanssa ja sekoittelin hieman keltaisia ja keltavihreitä sävyjä. Alaluomea halusin piristää vielä vihreällä, mikä loi mukavaa pääsiäisen tuntua keltaisen rinnalle.

Rajasin yläluomen lopuksi Maybellinen geelieyelinerilla (tykkään siitä muuten kovasti). Ripsivärinä Avonin Super Enchant, joka nukkui (lue: kuivui) pois eilen. Mikään ripsiväri ei ole ollut minulla yhtä lyhytkestoinen, ei edes Lancomen minikokoinen ripsiväri (2ml), vaikka Super Enchantissa oli kuitenkin tavaraa 8ml. Ripsiväri kesti vain 2kk avaamisesta, mutta se on valmistettu 4/11, joten ehkä se oli osittain kuivunut jo ennen avaamista? Se oli pakattu täysin muoviin, joten en kuitenkaan usko, että se olisi päässyt aikaisemmin ilman kanssa tekemisiin. Seuraavaksi pääsen testailemaan Lumenen mascaraa, minkä teen kyllä innolla, sillä en ole aikaisemmin kokeillut kyseisen merkin ripsivärejä.

Kuka muuten huomasi siniset piilarit? ;)

Outo kuvakulma
Pääsiäiskynnet saivat myös keltaista itseensä, mutta en halunnut olla päästä varpaisiin räikeän keltainen, joten lisäsin koko kynnelle vielä OPI:n black shatteria. Näistä tuli aika hauskat ja hyvä niin, koska minulla ei olisi ollut aikaa tehdä vaativampia kynsiä. Keltainen creme kynsilakka on muuten Avonin Sunshine ja kaksi kerrosta peittää kynnen hyvin.

Millaisia teidän pääsiäislookinne olivat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)