tiistai 3. huhtikuuta 2012

Laivaromanssi 2

Tiesittekö, että ihmiset etsivät laivaromanssejaan Googlesta? Blogiimme on tämän postauksen ansiosta eksynyt monia rakkautensa kadottaneita, mutta valitettavasti he eivät ole saaneet vastausta täältä. Ehkä joitain meikkivinkkejä sen sijaan kenties?

Kuten aikaisemmin mainitsin, olin viikonloppuna laivalla. Juhliminen meni siinä sivussa, mutta verottomat meikit olivat pääsyy laivamatkaan. Näytänkin nyt, millaisia romansseja tällä kertaa syttyi, hih.

Yritin katsella monipuolisesti eri merkkien valikoimaa, mutta huomasin yhä useammin notkuvani Diorin hyllyillä. Minkäs teet, jos Dior on lempparisi selektiivisistä merkeistä :D

Edellinen laivaromanssini Diorin Cannage Color collectionin luomiväripaletti sai pikkusiskon!

Uusi tulokas on Diorin Rose collectioniin kuuluva eyes & lips palette. (Huomatkaa myös ruusuinen tausta). En voinut vastustaa noita ihania pastellisävyjä, joten pakkohan tämä oli kotiin tuoda. Paletti on niin hempeän tyttömäinen ja samalla tyylikkään kaunis.

 Paletissa on neljä luomivärisävyä, huulivoide, kaksi huulikiiltoa sekä huulipuna. Muuta en osaa vielä tästä sanoa, koska en ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Odotettavissa on kuitenkin taattua Dior-laatua, joten tuskin tulen pettymään. Lisää raportointia tulossa!

Pahoittelen palanutta kuvaa
Hajuveden valinnassa olisi ollut niin suuria vaikeuksia, että päädyin näihin Diorin pikkupulloihin. Ja ne ovat niin söpöjä! Pikkupikkupullot sisältävät vain 5ml hajuvettä, mikä on ihan sopiva määrä kokeilua varten. Tällä tavalla selviää parhaiten, mistä tuoksusta kannattaa ostaa normaalikokoinen pullo, etten osta sitä turhaan.

Setti sisältää seuraavat tuoksut: Miss Dior Cherie L'Eau EDT, Dolce Vita EDT, J'adore EDP, Hypnotic Poison EDT, Dior Addict 2 EDT.

 Ihonhoitopuolelta ostin vielä Diorin Hydra Life Pro-Youth Sorbet Cremen. Viimeksi ostaessani Dior-tuotteita, sain tästä kaksi näytettä, joiden perusteella havaitsin erittäin hyväksi kosteusvoiteeksi, joten ostin sitten ison purkin.

Ihmettelin, mikä pakkauksessa kopisi, mutta spaattelihan se siellä. Miksei tavallisten markettituotteidenkin mukana voisi tulla spaatteli? Olisi mukavampaa kuluttajan kannalta.

''Sorbettivoide'', kuten paketin kyljessä olevassa suomennoksessa lukee (hah hah), joutuu kuitenkin vielä hyllylle odottelemaan vuoroaan. Otan tämän käyttöön yövoiteeksi, kunhan We Care Iconin tuote loppuu.


Loppuun vielä tilannetta keventämään (huono)kuva Kätsystä laivalla. Bongasin ainakin kolme viimekauden BB-julkkista ja päätin, että isona minusta tulee Kuubalainen tanssija.

Oletteko lähteneet laivalle edullisten meikkien perässä?

ps. Kiitos Inen lakkaleikit - blogin Inelle Liebster-tunnustuksesta :) Toivon sen kunniaksi maailmanrauhaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)