tiistai 25. lokakuuta 2011

Laivaromanssi

Muistaakseni aiemmin mainitsinkin jo, että olin kuun alussa pienellä Ruotsin risteilyllä. Tällä kertaa en hirveästi shoppaillut tax freessä, mutta yhteen asiaan iskin silmäni tiukasti kiinni.

Nimittäin tähän ihanuuteen! Saattaa näyttää aika viattomalta pakkaukselta, mutta sisältö vie mennessään.

Keinonahalta tuntuvassa Diorin Cannage Colour Collection Eyeshadow -paletissa on kahdeksan ihanaa sävyä ja iso ylellinen peili. Olen pitkään harkinnut viisikon ostoa, mutta jos neljälläkympillä saa ''kahdeksikon'' niin pakkohan se on ostaa :D Kertahinta voi opiskelijabudjetilla tuntua aika kovalta, mutta jos tarkemmin laskeskelee, niin yhden luomivärisävyn hinnaksi ei jää kuin 5 euroa! Ja mistä nykypäivänä saa viidellä eurolla edes halppisnappeja?

Vielä aivan koskematon paletti
Palettiin on mielestäni valittu hyvät värit. Luomivärit ovat saman kokoisia, kuin viisikoissakin, ovat vain neliön muotoisia. Laatu hieman vaihtelee eri sävyissä, esimerkiksi tummansininen yllätti minut positiivisesti, sillä se levisi luomelle todella nätisti, kun taas tummanruskea oli mielestäni paletin huonoin väri. Kaikkia värejä on jo ahkerasti testailtu ja pienistä eroista huolimatta täytyy myöntää, että kaikki sävyt ovat hyvin pehmeitä ja pigmenttisiä. Suosikkini tummansininen mukaan luettuna on luumu. Myös mustasta pidin kovasti, sillä se ei ollut liian mustaa, eikä myöskään mennyt harmahtavaksi, joten se oli toisin sanoen sopivan tummaa.


Tämä meikki on tehty paletin tummanruskealla ja persikalla. Luomet pohjustettu UDPP:llä, rajaus tehty Lumene Natural Coden eye dramatizer kajalilla (väri 1 Intense black) ja ripsivärinä Lancomen Hypnose Doll Eyes. Saatan myöhemmin esitellä myös paletin muut värit jos olen hyvällä tuulella :D Harmi, että tämä oli ainoa tällä paletilla tehty meikki, josta älysin ottaa kuvan.

Molemmat simmut
Minulla on tapana tehdä vähän kissamaisia meikkejä ja tämäkin on tehty tosi vauhdilla rutiininomaisesti, sillä olin menossa kahdeksaksi kouluun ja aamu-unisella on aina kiire. Olisi ihanaa, kun voisi joka päivä ihan rauhassa aloittaa aamun ja käyttää meikkaamiseen niin paljon aikaa kuin haluaa.

Mutta hetkeksi vielä Diorin palettiin, ettei mene jaaritteluksi! Jos joku on ollut aikeissa ostaa tämän, niin suosittelen lämpimästi hakemaan sen tax freestä. Aloittelijakin pärjää tämän paletin kanssa mainiosti ja se sisältää kaikki perusvärit mitä yleensä silmämeikkiin tarvitaan, kätevästi yhdessä paketissa. Myös aplikaattorit ovat hyvät ja helppokäyttöiset. Eikä se hintakaan tosiaan ole Dioriksi paha, sillä Sokoksella viisikot maksavat melkein sen 70€.Mitä pidätte Diorin Cannage Colour Collection paletista? Löytyykö muita sen omaavia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)