perjantai 21. lokakuuta 2011

Hankala, mutta niin ihana Teenage dream

Teenage dream on ehdoton suosikkini OPI:n Katy Perry collectionista. Väri tuo mieleeni prinsessaleikit, eikä kukaan ole liian vanha sellaisiin, eihän?

Pullo näyttää kokeneen hieman väkivaltaa
Olen ihastunut tähän niin paljon, että iso pullo tuskin riittää kauaa. Lakka on aika paksua ja hileitä piisaa. Aiemmat kokeilemani hilelakat ovat olleet suuria pettymyksiä, sillä mielestäni hippusia ei ole tullut kynnelle riittävästi, mutta tämä muodosti kynsilleni ihanan ''hilehunnun''.

Alla Mavalan Blush pink ja päällä yksi kerros Teenage dreamia
Lakkaaja taisi vähän innostua kaikesta kimalluksesta ja suti kiireessä jokaisen kynnen :D Lupaan, että ensi kerralla otan rauhallisemmin. Muistuttaako vähän bloggaajaystäväni aiemmin tekemiä kynsiä? Itse en vain harrasta paljoakaan koristeluja.

Olin vähän laiska ja otin netistä kuvan, kun en jaksanut kuvata omaa kappalettani
Blush pink sopii Teenage dreamin alle mielestäni tosi hyvin ja tehostaa hilelakkaa. Tykkään tästä lakasta ihan yksinäänkin ja voisi koittaa laittaa sen kanssa pelkästään kärkiin Teenage dreamia. Teenage dream on kuitenkin niin paksua, että saa nähdä miten onnistuu.

On se vaan niin söpö!
Teenage dreamilla lakkaavalla täytyy kyllä olla rautaisat hermot. Levityskään ei ole mielestäni maailman helpointa, mutta todellisen koetuksen kokee vasta, kun lakkaa yrittää poistaa kynsistä. Ei muuten meinaa lähteä millään! Käytän Mavalan kynsilakanpoistoainetta ja normaalisti tarvitsen 1-2 sillä kostutettua vanulappua poistamaan molempien käsien kynsilakat, eikä poistoon kulu aikaa minuuttia kauempaa. Tämä sen sijaan vaati lähteäkseen yli 6 vanulappua ja paljon aikaa. Edes pitkä kostutus kynsilakanpoistoaineeseen ei tehonnut tähän prinsessalakkaan. Mutta sitkeydellä on kuitenkin hyvätkin puolensa, sillä nämä kynnet kestivät jopa viikonpäivät tosi hyvinä, kun normaalisti lakkoja pitää vaihtaa vähintään kolmen päivän välein.

Vaikka Teenage dream vähän vaivaa vaatiikin, niin kuuluu se kuitenkin söpöimpiin lakkoihin ikinä! Ja hintaa oli vain n. neljä euroa eli mielestäni hyvä sijoitus :)

Harrastaako joku muu prinsessaleikkejä?

5 kommenttia:

 1. Mulla on tota nyt varpaissa :D

  VastaaPoista
 2. Loistavaa :) Pitäs varmaan itekki laittaa..

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit ton teenage dreamin? Ja kivat kynnet on kyl:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tilasin Amazonista koko Katy Perry setin. Maksoi silloin vähän päälle 20€.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)