keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kosmetiikkakuulumisia

Hohhoijaa, on ollut niin paljon vilskettä ja vipinää, ettei mitään tännekään ole kerinnyt kirjoittelemaan. Niin paljon kosmetiikkaa on taas rantautunut luokseni sillä välin, että ihan hävettää. Joutuisin tekemään ainakin sata postausta jos haluaisin esitellä kaikki :D Laittakaa joku mut ostolakkoon!

Selailin vähän vanhoja kuvia ja löysin tällaiset crackle kynnet!

Pinkkiä

Ensimmäinen reaktioni oli, että ompa mulla ollut lyhyet kynnet! Sitten toinen, että nyt kyllä pitäisi päästä kräkläilemään.


Isadoran pinkki graffiti nail top oli ensimmäinen crackle lakkani ja sen kaveriksi ostin aikoinaan Isadoran Wonder nail peruslakan sävyä 103 perly frost. En ollut aikaisemmin kokeillut crackle lakkoja ja ajattelin, ettei mikään ainakaan voi mennä pieleen, jos ostan sen alle samaa sarjaa olevan kynsilakan. Kokeilemalla sitten selvisi, että käyhän se minkä lakan kanssa vain.


Pearly frost ei näy kovinkaan paljoa pinkin alta, koska on niin vaalea lakka, mutta valon heijastaessa se kimaltelee kauniisti ja siksi pidän siitä. Pelkästään sillä en kuitenkaan kynsiäni lakkaisi, koska on se sen verran aneeminen. Vahvat sävyt ovat minulle mieluisampia.

Isadoran graffiti lakat eivät myöskään ole minulle kovinkaan mieluisia, sillä ne ovat kynsissä vahamaisia ja pehmeitä. OPI:n crackleista pidän enemmän, sillä ne levittyvät kauniimmin ja tuntuvat kynsillä mieluisilta. Isadoran lakat ovat kuitenkin kaupassa halvempia ja kyllä näilläkin ihan hauskat kynnet saa aikaiseksi, joten plussaa hinnasta.


Sokoksen 3+1 päiviltä sorruin ostamaan tämän nättimyksen. Hintaa oli vain 2€, joten en voinut jättää tätä alekoriin.

Sävy 10 perfect lagoonOlin ajatellut hankkivani toisen turkoosin luomivärin ja sitten tiemme kohtasivat. Sävykin oli oikea, sillä hain aika vaaleaa turkoosia.Ja niin kuin yleensä käy, piti sitten vielä ostaa paketillinen eco sutejakin(n.7€), kun eihän tuota nyt sormella voi levittää! Miksi aina kun luulee pääsevänsä halvalla, summa yhtäkkiä kasvaakin? Mutta katsokaa nyt sitä sutia, kuinka pieni ja suloinen :) Suloisen ulkokuoren alla kuitenkin piilee hirviö, sillä suti on aika kova, eikä se suostu ottamaan napista niin paljon väriä kuin haluaisin. Höh! Saatan koittaa sitä huulipunan levittämiseen, jos ei ole liian leveä.


Kertyykö muiden kaappeihin liikaa heräteostoksia? Tai onko muita Isadoralla lakkaajia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)