keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kynsiextra

Tällä hetkellä kynsien lakkaus on minulle itselleni aivan mahtava juttu. Näitä harrastuksia/innostuksia on välillä vähän mitäkin, mutta tällä hetkellä kynsilakat ovat henki ja elämä. Eikä innostus rajoitu vain omiin kynsiin, vaan uhreiksi ovat joutuneet jo monet, ja välillä jopa oma poikaystävä on joutunut antamaan kyntensä käyttööni, että olen voinut kokeilla erilaisia swatcheja :D

Taidoiltani en voi sanoa, että olisin edes hyvä kynsien lakkaaja, mutta tarviiko edes? Ei se estä minua toteuttamasta itseäni.

Kissakin pääsi mukaan kuvaan
Tässä viime viikolla lakkaamani kynnet. Konadin laatalla m44 saa aika kivat kärjet aikaiseksi. Näyttää vähän maaliviivoilta nämä yksilöt. Laatta on täynnä kivoja kärkikuvioita.

OPI Simply Smash-Ing!
OPI:n Simply Smash-Ing! lakka kuuluu Serena Williamsin Gam Slam collectioniin ja on jälleen yksi pilkkahintaan tilaamistani lakoista.

Lakka on väriltään vihreä ja se sisältää paljon kultaista kimalletta. Todella kiva ja pirteä väri, joka on samalla nuorekas ja sopii myös aikuiseen makuun. Lakka on mielestäni tosi hyvälaatuinen, sillä se on peittävä eikä raidoitu. Mieleni tekisi lisää Gam Slam lakkoja.

Äsköinen kuva oli niin pliisu ja haalea, mutta tässä tummemmassa kuvassa kultaisuus tulee paremmin esille. Kesti itseltäni aika kauan päättää, että onko se vihreä vai kultainen, mutta kyllä se silti vihreä on ;) En varmaan koskaan kyllästy tähänkään lakkaan.

OPI Not Like The Movies
Vielä pikaisesti pari lakkaa. Eli tässä lakkauksessa olen ensimmäistä kertaa leimannut kärkikuvioita :D Samaisella Konadin m44 laatalla.. Olen kauhea analysoimaan näitä kuvia ja tällä kertaa nämä muistuttavat mielestäni pianon koskettimia.

Mutta lakan väri on tärkein. Tämä yksilö kuuluu OPI:n Katy Perry collectioniin ja on nimeltään Not Like The Movies. Lakka on väriltään harmaa, mutta taittaa lilaan ja ehkä myös vihreään. Lakka yllätti minut positiivisesti, sillä OPI:n sivuilla se näyttää aika tylsältä harmaalta, mutta kynsillä onkin vivahteikas.


Color Club Alias
Viimeisenä vielä pikakuva kynsistä, joilla lähdin laivalle. Tilasin CesarShopin alennusmyynneistä tämän Color Clubin Alias-nimisen lakan alle viidellä eurolla. Jälleen vihreään taittava lakka, joka tällä kertaa on violetti. Alias on aika tumma lakka ja raidoittuu helpommin kuin OPI:n lakat. En ole kovasti innostunut Color Clubin lakoista, jos niillä on näin vaikea lakata, mutta ei se kuitenkaan estä hankkimasta toista tällaista testiksi.

Jos pitää tummista kynsistä, niin tämä on kyllä hieno lakka, vaikka kynsinauhojen siistiminen on aika työlästä. Ja ainiin, koristeluun käytin myös Cesarin alesta tilaamiani Konadin timanttikoristeita :)

Mites teidän kynnet? Onko tullut lakkailtua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)