sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lumene Natural Code kokeilu

En ole juurikaan tutustunut Lumenen Natural Code -sarjaan, sillä kyseiset meikit eivät ole mielestäni kovinkaan houkuttelevia kaupassa. Olen saanut kuitenkin sarjan tuotteita aika ajoin kaupanpäällisiksi joistain ostoksistani, jonka vuoksi niitä on kertynyt kaappiin.

Minun hoivissani tuotteet eivät ole olleet pitkäikäisiä, sillä olen onnistunut rikkomaan käyttämättömän kynsilakan, puuterin sekä pari kertaa käytetyn aurinkopuuterin. Jälkimmäisestä kuitenkin voin sanoa, että pidin siitä! Toimi hyvin kalpealle iholleni. Näiden lisäksi kaapissani on avaamaton puuteri, kynsilakka ja kaksi peitekynää. Avasin juuri sarjan nestemäisen eye linerin, joka tekee muuten ohutta ja hyvänväristä jälkeä, ja lisäksi otin kokeiluun Eye dramatizer Volume-Maximizing mascaran.

Vihreä väri tekee ripsarista pirtsakan
Olin aika skeptinen tämän ripsarin suhteen, sillä joskus muinoin testasin jotain kyseisen sarjan ripsiväriä, josta en pitänyt. Ripsarin nimeä en muista, sillä se ei ollut kovin mieleenpainuva, mutta pakkaus oli pienempi kuin tässä uudessa ja se oli kokonaan musta.

Harja on aika pörröinen, niin kuin paketissa luvataan
Järkytyin, kun avasin ripsivärin, sillä en ole omistanut yhtäkään maskaraa näin isolla harjalla. Olin aika innoissani, kun pääsin kokeilemaan tuota ihanuutta! Ripsiväriä oli miellyttävä myöskin pitää kädessä, koska pakkauskin on aika iso.

Sitten lähdin sutimaan
Petyin hieman, sillä iso harja ei ollutkaan mielestäni hyvä käytännössä. Se oli aika kömpelö ja suttasin monta kertaa kulmaluuni. Tai sitten en vain osaa :D Ei, kyllä se oli aika kurja harja.

Alaripsien sutiminen oli aika mahdotonta
Jos yläripsien laittaminen oli vaikeaa, niin miettikääpäs alaripsiä. Suttasin jälleen. En myöskään pitänyt maskaran tekemästä jäljestä ripsillä. Väriä tuli aika hennosti, eikä ripset näyttäneet tuuhentuvan yhtään, päin vastoin. Mielestäni jopa kakkumaskaralla saa tuuheammat ripset.

Tällä kertaa en syytä pelkästään harjaa, sillä mielestäni myös itse tökötti ei ollut kovin laadukasta. Plussaa voisin kyllä antaa siitä, että ripsiväri lähtee hyvin pelkällä vesipesulla, enkä ole tarvinnut meikinpoistoainetta erikseen. Jotkut eivät toki siitäkään pidä, sillä ripsiväri saattaa lähteä leviämään helposti. Tosin itselläni eivät ole koskaan ripsivärit alkaneet valua.


Oletteko kokeilleet Lumene Natural Code -sarjan tuotteita? Mitä pidätte? Löytyykö helmiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)