perjantai 20. huhtikuuta 2012

Nuoren tytön meikki

Blogista on haettu useasti meikkiä nuorelle tytölle. Nyt päätin toteuttaa tänne sellaisen postauksen, joka antaa vinkkiä minkälainen voisi olla nuoren tytön meikki. Nuori tyttö = yläasteikäinen? Tekemäni meikki olisi ainakin käypä n. 13-14-vuotiaalle ja miksei vanhemmillekin :)

Käytä kevyttä meikkipohjaa sekä peitä näppylät ja tummat silmänaluset. Puuteria kannattaa laittaa kevyesti, ja varsinkin t-alueelle, joka rasvoittuu usein helpoiten. Itse olen laittanut Dermosilin mineraalimeikkipohjan (sävy fair), joka on kevyt ja tarpeeksi vaalea omalle ihonsävylleni. (Muista valita oikean sävyiset tuotteet!). Näppylöiden peittoon käy esimerkiksi Lumene Natural Coden peitekynä, jota itse käytän, kun minulle ilmestyy satunnaisia finnejä. Tummia silmänalusia olen valaissut Stagecolorin Under Eye Coverilla, josta kirjoitin eilen postauksen. Puuteroin lopuksi silmänaluset kevyesti Dermosilin kivipuuterilla (fair).

Muista nyppiä kulmat säännöllisesti. Jos et itse koe osaavasi, pyydä osaavaa kaveria tai mene kosmetologille. Kulmien nypintä on n.10€ paikkeilla kauneushoitoloissa. Itse en ole ehkä paras kulmakarvamalli, mutta kulmien tulisi olla siipimäiset. Jos kulmissa on aukkoja tai ne ovat haalean väriset, voit tehostaa niitä hieman kulmakynällä. Tähän meikkiin olen itse käyttänyt Dermosilin kulmakynää (fair), mutta se on pikkuisen liian punertava sävy minulle. (Olempas tässä meikissä käyttänyt paljon Dermosilin tuotteita ihan vahingossa :D) Mieluummin käytän Max Factorin kynää sävyssä Hazel. Se on tummempi ja harmaampi. Kulmat kehystävät kasvoja kauniisti, joten niihin kannattaa panostaa.

Silmämeikistä olen tehnyt kevyen. Levitin luomelle pohjustajaa (UDPP) ja pakkasin koko liikkuvalle luomelle The Body Shopin monoluomiväriä (sävy 26), joka on ihana vaaleanlila sävy. Voit käyttää koko luomella omaa lempiväriäsi. Varjostuksia ei mielestäni tarvita, sillä myös yhden luomivärisävyn meikki on tyylikäs. Pienen korostuksen voi lisätä kulmaluulle (kulmakarvan korkein kohta) vaalealla luomivärillä.

Rajasin yläluomea nestemäisellä rajauskynällä, jotta sain ripsirajastani tummemman. Rajaus tuo myös ryhtiä silmämeikkiin, mutta jos nestemäinen rajauskynä on mielestäsi vaikea käsitellä tai jälki on mielestäsi liian ''kova'', kokeile kynärajausta. Rajauksen ei välttämättä tarvitse olla musta, vaan se voi hyvin (mielellään) olla myös ruskea tai voit käyttää lempiväriäsi, mutta pidä silloin muu värimaailma yksinkertaisena.

Taivuta ripset, mikäli haluat ja lisää ripsiväriä. Varo, etteivät ripset paakkuunnu. Jos ripsesi tuppaavat paakkuuntua, kokeile pidentävää ripsiväriä tuuheuttavan sijaan. Niiden ripsivärimassa on yleensä vetisempää. Ripsiväri voi olla jälleen musta tai ruskea. Itse käytän ripsiväriä myös alaripsissä, mutta se on makuasia haluaako alaripsiin laittaa ripsiväriä.

Huuliin olen laittanut silmämeikkiin sopivaa kiiltoa, joka on vähän aikaa sitten postaamani We Care Iconin Perfect Nude Mauve. Voit käyttää myös värillistä tai väritöntä huulirasvaa huulikiillon sijaan, jos tunnet sen paremmin sopivan huulillesi. Minä tykkään kiilloista :)

Lisää lopuksi pikkuisen poskipunaa poskiluun päälle ja luonnollinen, mutta katseet kääntävä look on valmis.

Loppuun vielä harmaa peilikuva! :D Tuo meidän peili vääristää hauskasti (leventää), joten sillä saa hauskoja kuvia välillä.

Tämä ei kyllä ollut varsinaisesti tutoriaali, mutta toivottavasti vinkkini helppasivat jotakuta!


Pysykää kuulolla, sillä huomenna ilmestyy Kosmetiikan Orja? -sarjan kolmas osa!

6 kommenttia:

 1. eii vitsit sul on aivan ihana blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Meitä on täällä blogia pitämässä kaksikin kirjoittajaa, mutta mulla on vähän tiheämpi postaustahti :)

   Poista
 2. mis välis sun hiukset on kasvanu noin hurjasti?! oon ihan kade nyt! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon käyny vaa kolme kertaa vuodes kampaajalla tasottamassa latvat ja kolme vuotta kasvatusta takana :D Olisin jo huolissani, jos ei siinä ajassa olisi ehtinyt kasvaa!

   Poista
 3. Tosi mahtava!
  Ite en mikään paras mahdollinen meikkaaja sanon rehellisesti :D mut kuitenkin innosti kokeilemaan ja harjottelemaan kotona..kiitos ♥!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja meikkaamisen iloa sinne ;)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)