torstai 19. huhtikuuta 2012

Valoa kansalle

Tässä postauksessa paljastinkin jo ostaneeni Loveit.fi:stä Stagecolorin peitevoiteen silmänalusille. Nyt olen käyttänyt sitä jo kuukauden, joten on aika jo kertoa mielipiteeni siitä. Tällä hetkellä tuote on loppu Loveit.fi -verkkokaupasta, mutta lisää on varmasti tulossa. Hintaa peitevoiteella on 11,65€.


Stagecolorin Under Eye Cover on minulla sävyssä Natural, eli vaaleampi sävy verkkokaupassa.

Olen taputellut tätä hieman aamuisin sormella mineraalimeikkipohjan alle tai meikkivoiteen päälle ja tuote on toiminut mielestäni hyvin. Aluksi en ollut tämän tehosta ihan varma, sillä se tuntui lähinnä vain kirkastavan silmänalusia (ehkä liikaakin), mutta viime aikoina olen nukkunut yöni niin hyvin ja kosteuttanut paljon silmänympäryksiä sekä juonut vettä, mikä on vaikuttanut tietysti tilanteeseeni. Minusta tuntuu, että silmänaluseni eivät ole enää niin tummansiniset, että tällainen ''valaisu'' riittää niille ihan hyvin. Jos haet kunnollista peittävää tuotetta silmänalusille, niin en sinuna valitsisi tätä tuotetta.

Tuote tuntuu mukavan kevyeltä silmien alla, mutta lisätessäni puuterin kiinnittämään sen (menee ikävästi rypyiksi ilman puuteria), silmänaluset näyttävät ehkä vähän pakkeloiduilta. Aluksi käytin tuotetta ja puuteria ihan liikaa, mutta nyt olen löytänyt hyvän tasapainon, jotta tulos näyttää kevyemmältä. Toisaalta pidän siitä, että tuote on hieman tahmaista, mutta toisaalta se on ärsyttävää. Ensin alkuun tämä tuntui kovin hankalalta ja paakkuuntuvalta aineelta, mutta tämän käyttöön kyllä oppii. Itseasiassa tuo sääntö pätee miltein kaikkeen kosmetiikkaan ja myöskin siveltimiin. Jopa huonoja siveltimiä voi oppia käyttämään hyvin, vaikka hyvillä työvälineillä työnteko on tietysti helpompaa.

Tuote lupaa säilyä avattuna vain 6kk, mutta ei tuota kaikkea ehdi siinä ajassa käyttää, vaikka käyttäisi päivittäin ja vaikka purkki onkin pieni. Välillä olen vähän taputellut tuotetta myös amorinkaarelle, jotta huulet näyttäisivät pulleammilta ja se on toiminut siinä ihan kivasti myös.

Oletteko kokeilleet tätä tai muita Stagecolorin tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)