torstai 5. huhtikuuta 2012

Hauskaa pääsiäistä!

Mukavaa pääsiäislomaa kaikille blogin lukijoille!

Itselläni ei ole pääsiäislomaa, sillä paiskin pyhät töitä, mutta pääsen sentään lauantaina rentoutumaan perheen parissa :) Pääsiäinen on kyllä hyvä aika olla töissä, koska pyhistä maksetaan reilummin, ja raha tietää aina uusia meikkejä sun muita mitä voin arvostella täällä blogissa teille sitten ;D

Yritän jossain vaiheessa päivittää blogia, mikäli suinkin ehdin, mutta älkää antako sen häiritä, jos seuraava postaus tuleekin vasta tiistaina.

Minulla olisi taas paljon kerrottavaa, sillä uusia tuotteita on ilmestynyt kauheat kasat käyttööni, ja varsinkin ostamastani Laylan magneettilakasta on pakko jakaa kanssanne kuvat! Koitan myös tsempata tukkatuotteiden ja hiustenlaiton suhteen, sillä viikon kestäneessä kyselyssä toivoitte enemmän hiuksiin liittyviä juttuja.

Olen myös hyvin onnellinen, että Meikkileikkejä-blogin Mansikka valitsi minun meikkini meikkauskisan voittajaksi. Voitto kannustaa suuresti vielä alussa olevaa meikkibloggaajaa ja luotan tämän ansiosta enemmän itseeni ja kykyihini. Jatkossa meikkikilpailuihin osallistumisen kynnys on varmasti alhaisempi, sillä meikkien suunnittelu johonkin tiettyyn aiheeseen liittyen on niin hauskaa!

(Jos miehekkäältä puoliskoltani kysytään, niin en toki ansainnut palkintoa meikkini takia, vaan tietysti siksi, että hän sattui olemaan järkkärin takana kuvaajana. Taidankin luovuttaa palkintomeikit oikeudenmukaisesti hänelle!)

Mutta jos palataan vielä tulevaan pääsiäiseen, niin ostimme miehekkeen kanssa kymmenen kinderiä, joista toivottavasti säästyy minullekin muutama :D Vaikea pitää puoliaan, kun on itse töissä ja toinen lomailee kotosalla.

Pitäkää huoli siitä, että saatte munaa! Kätsy lähtee nyt töihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)