sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Aivan loistava pinkki

Blogin sadannen tekstin kunniaksi esittelen teille tämän viikon kynteni!

Huolestuin, kun kynsinauhat näyttivat kuvissa niin kuivilta, että täytyi ihan suurennuslasin kanssa niitä tarkastella, mutta en kyllä näe niissä mitään edes valoa vasten. Kameralla taitaa olla vain yliluonnollisia kykyjä nähdä jotain mitä minä en näe. Superkatsetta ei kylläkään tarvi nähdäkseen, että olen vähän lakkaillut ohi kynsien, mutta voiko hajataittoinen ihminen tehdä parempaa jälkeä :D (Se kynsinauhojen putsaus on vaan niin tylsää puuhaa, kun pitäisi jo äkkiä päästä kynsiä esittelemään.)

Selitykset sikseen, sillä pääpointtina tässä lakkauksessa on ihana Avonin Pink Radiance! Vau, kuinka hienon loiston tuo metallinhohtoinen shimmeri saakaan aikaan. Luonnossa väri on vieläkin enemmän pinkki. Tästä tuli ensikokeilulla yksi suosikkilakoistani. Mutta myydäänköhän tätä enää? Suren kyllä jos pullo loppuu enkä saa uutta tilalle. Tosin omistan miljoona muutakin ihanaa lakkaa, mutta tämä on niin päheä! Jos saatte vielä jostain käsiinne, niin hankkikaa ihmeessä.

Vetelin vähän viivoja Dependin hopeisella Art Linerilla, kun en malttanut jättää lakkausta yksiväriseksi. Säälitti ihan poistaa lakkaus, kun menin viikonloppuna töihin, mutta ensi viikolla kokeilen uutta Laylan magneettilakkaani :)

Pidättekö Pink Radiancesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)