keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sukkatuihke

Hiustuotearvostelua tänään! Koska välitän Avonia, merkin tuotteita esiintyy blogissa melko useasti ja niin myös tänään. Sain kokeiluun Naturals Herbal -sarjan tuotteita ja nyt jaan mielipiteeni Nokkos-Takiais-hiustenhoitosuihkeesta.

Lähtötilanne: Pitkät, paksut, kuivat ja hieman luonnonkiharaan vääntyvät hiukset. Hiuksiin tehty satunnaisesti vaaleita raitoja, mikä on rasittanut hiusta. Myös toistuvat pesut ovat tehneet hiuksen kuivaksi.

Olin aluksi hyvin ennakkoluuloinen tämän tuotteen suhteen, sillä hintaa kuiville ja hauraille hiuksille tarkoitetulla hoitosuihkeella on vain muutama euro. Lisäksi olen hyvin tottunut käyttämään Shwarzkophfin BC Moisture Kick -hoitosuihketta, enkä ole löytänyt yhtä hyvää kosteuttavaa ja selvittävää tuotetta hiuksilleni. Nokkos-Takiais-hiussuihke ei vaikuttanut olevan yhtään samankaltainen tuote ja siksi epäilin, että en pitäisi tästä.

Olen nyt kuukauden käyttänyt tätä tuotetta Moisture Kickin tilalla ja voin sanoa, että olen tyytyväinen. Aivan erilainen tuote tämä toki on, mutta pidän silti tästä! Ehkä ärsyttävin ero on tuotteen suihkeessa, sillä tämä suihkuttaa melko kohdistetusti tuotetta (v-muodossa), kun taas Moisture Kick sai aikaan ihanan suihkupilven, mikä leijaili kaikkialle hiuksiin. Nämä ovat toki makuasioita.

Moisture Kick on tuntuu suihkuttaessa melkeimpä vedeltä, mutta tämä tuote on hiuksilla raskaampaa (kuten jo pullosta voi nähdä, että aine on melko paksua). Olin aivan varma, että tämä lätistää hiukset ja on hirveän tahmaista, kun hiuksiin koskee suihkuttelun jälkeen, mutta olin kyllä väärässä! Nokkos-Takiais-suihkeella saa yhtä ilmavat ja kosteutetun tuntuiset hiukset, kuin kampaamotuotteella.

Pelkäsin myös, että tämän myötä vaikeastikammattavat hiukseni menevät entisestään takkuun, mutta ovatkin olleet välillä niin selvät, että ei ikinä uskoisi. Mikään ihmetuote tämä ei ole, mutta olen hyvin yllättynyt, mihin tämä pystyi hankalissa hiuksissani.

Pakkaustekstistä löytyy muuten suomennosvirhe...

''Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Huuhtele tavalliseen tapaan.'' Mietin aluksi, että mitä hittoa, tämänhän pitäisi olla hiuksiin jätettävä hoitoaine? Luin kuitenkin tekstin myös englanniksi, ja siinä loppu oli ''style as usual''. Tarkistin vielä ruotsinkielisenkin version, joten kyllä tämä on hiuksiin jätettävä hoitoaine ja lopussa pitäisi lukea ''muotoile tavalliseen tapaan'' eikä ''huuhtele tavalliseen tapaan''. Älkää siis menkö lankaan, jos olette ostaneet/ostatte tämän tuotteen.

Jos vielä mietin, kumpaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta ostaisin jatkossa, tätä vai Moisture Kickiä, niin päätyisin Moisture Kickiin ainoastaan mukavamman suihkeen ja tuoksun perusteella. En sano, että tässä olisi huono tuoksu, mutta pidän vain toisesta enemmän :) Lisäksi tässä on pienempi pullo, mikä luonnollisesti kuluu nopeammin, ja vaikka se on halvempi, en jaksa kokoajan olla ostelemassa lisää tukkatuotteita, koska olen niin laiska hiusteni suhteen :P Meikit on ihanampia..


Oletteko kokeilleet Nokkos-Takiais-hoitosuihketta? Mikä on teidän lempparinne hiuksiin jätettävistä hoitoaineista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)