torstai 3. toukokuuta 2012

Kätsyn meikkejä

Hellou taas kaikki lukijat! Melko pitkä aika viime postauksesta, mutta nyt postaan kaikki rästissä olevat meikit kunnon pläjäyksenä :) Koulu ja opinnäytetyö on vienyt lähes kaiken aikani, ja siksi postauksia ei ole tullut pitkään aikaan. En pysty vieläkään palaamaan jokapäiväiseen postaustahtiini, mutta asia luultavasti helpottuu parin viikon kuluttua.

Toivottavasti vietitte mukavan vapun, niin minä ainakin tein :) Bileitä on viime aikoina riittänyt ja olen saanut käyttää luvan kanssa tummiakin sävyjä..

Lähdimme miehekkeeni kanssa ystäväni Janen ja hänen miehensä seurassa bilettämään, ja mieleni teki tehdä hieman kissamainen meikki. Se on toteutettu Diorin Cannage Color collection 8-paletilla. Käytin kaikkia sävyjä paletista, paitsi tummansinistä ja ruskeaa.

Rajaukset tein Maybellinen geelillä ja lisäsin vielä Konadin irtoripset, mutta mihin hittoon ne kuvasta katosivat? Ripset näyttävät kyllä todella luonnollisilta, mutta ei niitä tässä näy kyllä yhtään.

Muistin vielä ottaa kokokuvan, jotta ''look'' hahmottuu paremmin :D

Tässä surkea kuva vappuaaton meikistäni :D Muistin yöllä, että pitäähän meikistä kuvakin saada ja sen on kyllä näköinenkin! Valoa ei ollut yhtään ja meikkin on jo ihan kulahtanut. Onneksi baareissa oli hämärää :)

Kuvan värikin hieman valehtelee, sillä oikeasti meikki ei ollut noin liila, vaan se oli enemmän pinkki. Vappuni oli sellainen ''honey, today is my pink day!'' ja olin myös pukeutunut pinkkiin sekä tehnyt pinkit kynnet. Sääli, ettei mieheke innostunut vappuväristäni yhtään :D Ja unohdin vallan, että minun piti laittaa myös hotpinkkiä hiusmascaraa! Okei, se olisi ollut ehkä jo vähän liikaa.....

Vappupäivänä halusin myös vähän ilotella väreillä ja tein samankaltaisen meikin, mutta violetin sävyissä ja ilman tekoripsiä sekä kimaltavia tähtiä.

Molemmat vappumeikit on tehty BH Cosmeticsin 88 Cool Matte paletilla ja rajaukset myöskin Maybellinen geelillä.

Luonnossa vappupäivän meikistäni huomasi paremmin monivivahteiset sävyt (käytin vähintäänkin viittä eri luomiväriä, jos kulmaluun sävyä ei lasketa), mutta kuvissa näyttää pelkältä tylsältä violetilta :/ Olisi kai pitänyt pyytää miestä kuvaajaksi.

Viimeisenä vielä kuvasin huvini vuoksi tämänpäiväisen arkimeikkini. Vaaleaa lilaa (The Body Shop) liikkuvalla luomella ja munakoison väristä violettia (Isadora) ulkonurkkaan. Rajasin vielä silmän sinisellä glimmerstickillä, mikä antaa vähän piristettä meikille. Olette ehkä jo huomanneet, että tykkään kovasti sinisistä ja liiloista silmämeikeistä :)

Sääli, että opiskelijavappubileissä olin niin kiireinen koko päivän, että en ehtinyt ottaa siitä meikistä kuvaa, mutta ehkä nämäkin jo riittävät yhteen postaukseen :D

Millaisin meikein/kynsin/asuin te juhlitte vappua?

2 kommenttia:

  1. Mul ei koskaan pysy tommoset "kissameikit". Ain sotkeentuu ihan sutuks tuol silmän ulkokulmasta. >3<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul kyl pysyis jos saisin ne tehtyy siististi! On niin ryppynen silmäkulma et menee aina aalloiks :D

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)