tiistai 29. toukokuuta 2012

Kasvot kesäkuntoon kans

Etsin keväällä kaupungilta kosteuttavaa kasvonaamiota kokeiluun ja etsintä osoittautuikin melko hankalaksi. En ollut valmis panostamaan kasvonaamioon huikeita summia, koska omistan jo muutaman ennestään, ja olen ollut aika laiska käyttämään niitä (ehkä siksi, etten omistanut yhtäkään kosteuttavaa naamiota!). Mieheke oli shoppailuseuranani ja kyllästyi miltein kuoliaaksi etsiessämme minulle kelpaavaa tuotetta. Viimein tajusin katsoa, mitä Freemanin valikoimassa on tarjolla ja löysin sieltä mainiolta kuulostavan tuotteen kokeiluun. Eikä hinta ollut lainkaan paha, minkä lisäksi tuote oli myös tarjouksessa.

Hankin sitten itselleni kosteuttavan goji-marja -kasvonaamion. Tarkoituksenani oli elvyttää kasvot kuivasta talvesta ja saada pintakuiva sekaiho näyttämään raikkaammalta.

Purkki melko iso (150ml), joten tuotetta uskaltaa laittaa kasvoille kunnon kerroksen, eikä tarvi pelätä, että se loppuisi heti. Olen lätrännyt tätä kasvoilleni noin kerran viikossa ostopäivästä lähtien ja käyttänyt lisäksi kerran viikossa puhdistavaa naamiota. Kombo on toiminut mielestäni melko hyvin ja iho tuntuu olevan paremmin tasapainossa.

Aluksi ihoni ilmaisi paksun kerroksen puoliksi geelimäistä ja puoliksi voidemaista kasvonaamiota saman tien, mutta nykyään voin jo pitää kasvonaamiota kauemmin, ennen kuin se tuntuu katoavan. Naamio jättää kuivuessaan ihon samettisen pehmeäksi, mutta poishuuhdeltaessa tuntuu, kuin pesisi jotain sitkeää kalvonaamiota kasvoilta. Tämä on mielestäni tuotteen ainoa selkeä miinus, että se on hieman ikävä poishuuhdeltava.

Kasvot tuntuvat raikkailta, kosteutetuilta ja pehmeiltä naamion jälkeen, joten olen saanut tästä tuotteesta sen mitä halusinkin. Muistaakseni tämä tuote on joskus ollut Kosmetiikkaobsession Mizz Annien plääh-osiolla, mutta meillä taitaakin olla erilaiset ihotyypit. Tässä blogissa tuotteesta kuitenkin tykätään! :) Taitava Tiikeri omistaa joka ikisen Freemanin tuotteen ja olen aika kateellinen, kun hän voi vain napsia hyllyltä mieleisensä kasvonaamion, kuorinnan (ja mitä kaikkea Freemanin valikoimissa onkaan), ja viettää ihanan ''kylpylähetken'' heittäen kurkut silmille :D


Mikä on teidän suosikkinne Freemanin kasvonaamioista?

ps. Kuvasin toisen videon, minkä tulen mahdollisimman pian teille julkaisemaan täällä blogissa :) Sen lisäksi suunnitteilla on vähän toisenlainen teemaviikko, jonka saan toivottavasti toteutettua myöskin pian.

4 kommenttia:

 1. Kasvonaamioita en ole kokeillut, mutta päärynäpuhdistusaine on tosi hyvä :)Jokin sarjan savinaamioista kiinnostaisi kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päärynä! <3 Ja se suklaa-mansikkanaamio on kyllä niin houkutteleva :)

   Poista
 2. Mistä löysit olivi samppoot? Miten pukeudut kesällä ja teet kesän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokoksesta ainakin löytyy. Ehkä myös Emotioneista? Olen kesällä töissä, joten ei tarvitse keksiä ihmeellisempää ohjelmaa, ja tietysti sään mukaan pukeudun :) Toivotaan, että on lämpöinen kesä, että voi käyttää kivoja hameita, eikä tarvitse farkuissa joka päivä olla.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)