maanantai 7. toukokuuta 2012

Mielettömän tuuhea tukka!

Aion nyt kertoa teille mielipiteeni TIGI:n Epic Volume shampoosta ja hoitoaineesta, jotka ostin Sokoksen 3+1 päiviltä maaliskuussa. Otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, sillä lopputulos oli ainakin minulla kaikkea muuta kuin mielettömän tuuhea tukka. Mutta uskokaa pois, toivoin kovasti, että shampoo ja hoitoaine olisivat tehneet ihmeitä lättätukalleni ja olisin halunnut päästä täällä hehkuttamaan parivaljakkoa tuon otsikon alle.

En kyllä saanut näillä minkäänlaista kohotusta, vaikka naiivisti kuvittelinkin, että hiuskiin voisi saada volyymia ilman minkäänlaisia muotoilutuotteita :( Minulla on hyviä kokemuksia TIGI:n tuuheuttavasta Catwalk shampoosta ja hoitoaineesta, jotka ihan toden teolla nostivat tukkaa satunnaisessa käytössä. Kuvittelin näiden tekevän hiuksilleni saman, mutta tajusin, että hiukseni ovat ensinnäkin kymmenen senttiä pidemmät nyt, kuin viime vuonna Catwalkeja käyttäessäni. Ei tällaista tasapitkää ja painavaa tukkaa kyllä nosta myrskykään, joten sanokaa te, joilla on vähän lyhyemmät hiukset, että millainen tuuheutusteho näillä teidän mielestänne on!

Vaikka tuuheutus jäikin vain haaveeksi, melkoinen pesuteho shampoolla on! On vähän liiankin pesevä minun makuuni. Käytin näitä yksistään pesuissa viikon verran ja teki heti mieli vaihtaa shampoota. Ihan fiksu päätös, koska sillä tulee aivan natisevan puhdasta jälkeä ja muutenkin olisi hyvä vaihdella miedomman ja pesevämmän shampoon välillä. Käytän siis tätä parivaljakkoa nykyään silloin, kun olen laittanut hiuksiini jotain muotoilutuotteita. Muuten pesen hieman miedommalla shampoolla.

Hoitoaine on mielestäni melkoista silikonikuraa, jota ei tee mieli käyttää. Suosin kyllä hoitoaineita, joissa on silikonia, koska pitkät hiukseni menevät muuten niin takkuun, ettei niitä selvitä kukaan. Tästä hoitoaineesta minulla ei ole oikeastaan mitään hyvää sanottavaa. Hiukset tuntuvat huuhtelun jälkeen suihkussa melko sileiltä, mutta suihkusta tultuani ne ovat järkyttävät karheat ja takkuuntuvat. Selvitimme sunnuntaina miehen kanssa hiuksiani yhteistuumin, koska ne menivät aivan järkyttävään klimppiin. Oli pakko varata jopa aika kampaajalle, koska hiukseni ovat menneet yhtäkkiä huonoon kuntoon ja kaksihaaraisia on paljon. Höh. Annan näille uuden mahdollisuuden tultuani kampaajalta, sillä ehkä nämä toimivat juuri siistityissä hiuksissa paremmin?

Jotta ei nyt ihan negatiiviseksi menisi tämä postaus, niin voin kertoa, että rakastan näiden esanssisen mansikkaista tuoksua :) Ilmeisesti tämä on uusittu versio entisestä Superstar-shampoosta? Hajusteherkille ihmisille nämä eivät käy todellakaan, sillä tuoksua on runsaasti ja se tuoksuu hiuksissa vielä seuraavan päivänkin.

Yhteenvetona vielä, jos kaipaat shampoota, joka pesee tehokkaasti vaikeimmatkin muotoiluaineiden jäämät, niin tämä voi olla sinulle hyvä valinta. Hoitoaine tietysti pääsee kaveriksi, koska se nyt vain tarvii olla samaa merkkiä :)

Käytättekö aina saman merkin shampoota ja hoitoainetta yhdessä vai vaihteletteko merkkejä sikin sokin?

4 kommenttia:

 1. Tuosta hiuksien karheudesta: minä en käytä enää tuuheuttavia tuotteita, koska hiuslaatuni on jo valmiiksi hieman karhea. Kampaajani sanoi, että nuo tuuheuttavat tuotteet tekevät hiuksista vielä karheammat, koska tuuheuttava vaikutus perustuu siihen, että hiussuomut aukeavat ja tukka näyttää näin tuuheammalta. Tai jotakin sinne päin. :D Kaipa niitä silti olisi johonkin eri "efektiin" perustuviakin tuotteita, mutta en ole suuremmin kyllä jäänyt kaipaamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta ja mun pitäs kanssa suosiolla jättää noi tuuheuttajat kauppaan, mutta olen aina niin toiveikas ja tyhmä :--D

   Poista
 2. Minä kyllä yleensä käytän surutta eri tuotteita sekaisin :D Tosin nyt pitkästä aikaa ostin pörröpehkolleni jotain semmoista pörröhiuksille tarkoitettua Doven tavaraa hoitoaineen että shampoon. On alkanut jotenkin kyllä tuntua siltä että olisi ihan kivaa, jos molemmat olisivat samaa sarjaa... (: Näin niinkun kosmisintoilijan näkökulmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aina kivaa kun purkit sopii toisiinsa :) Paitsi aina ei jaksa lukea kumpaa on kummassa ja heittää vahingossa hoitoaineen ensiksi tukkaan! mur.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)