keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Daydreaming...

Jokaisella meistä on unelmia. Suuria ja pieniä. Minulla niitä on joka lähtöön. Haluaisin osata lentää, jotta voisin tuntea vapauden huuman. Moottoripyörän takana istuessa pääsee aika lähellä tätä tunnetta, mutta haluaisin ohjata itse.

Unelmoin, että pääsen joskus naimisiin ja ostan oman talon, jossa on paljon pihatilaa kissoille. Haaveissani minulla on suurperhe. (Toivottavasti mieheke unelmoi samasta :D).

Haaveilen siitä, että voitan lotossa, vaikka en edes lottoa. Kukapa ei haluaisi enemmän rahaa.

Haaveilen myös ihan arjen asioista, kuten putipuhtaasta kodista. Kolmen kissan kanssa karvaa on joka puolella, vaikka tekisit mitä.

Sitten päästäänkin kosmetiikkaan, josta haaveilen myös paljon (materialistinen kun olen).

Catsy's palette
Laitan usein verkkokaupoissa ostoskoriin tuotteita ja kuvittelen ostavani ne. Harvoin päädyn kuitenkaan oikeasti kassalle, mutta on ihanaa pohtia, mitä kaikkea voisinkaan omistaa.

Lempileikkini on koota omia MAC-paletteja! Tämä paletti on koottu hartaasti valiten ja erilaisia nappeja punniten. Olen kerännyt siihen sävyjä, jotka haluan vielä joskus omistaa. MAC cosmetics on minulle meikkimerkkien profeetta ja olisi niin ihanaa omistaa edes yksi MACin luomiväripaletti.

Haaveileva Kätsy
En voi koskaan oppia lentämään (älkääkä huolestuko, en aio edes yrittää), mutta aion toteuttaa MAC haaveeni. Hyppään vielä joskus prätkän kyytiin ja teen pyhiinvaelluksen lähimmälle MAC pisteelle. En tiedä tapahtuuko se huomenna vai vuoden päästä, mutta varmasti joskus.

Mistä te haaveilette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)