keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Luonnollista Volyymia ripsille

Hävettää myöntää, että Lumenen kosmetiikkatuotteet eivät ole minulle kovinkaan tuttuja näin yleisesti ottaen, mutta ostaessani firman hiustuotteita, olivat he laittaneet pakettiin kaupanpäälliseksi ripsivärin.

Näin pääsin siis kokeilemaan ihka ensimmäistä kertaa elämässäni Lumenen mascaraa ja tarkemmin ottaen True Natural Volume mascaraa.

En ole kuullut paljoa puhuttavan Lumenen mascaroiden laadusta, joten minulla oli vähän ennakkoluuloja sen suhteen, voiko se olla hyvä, jos kukaan ei koskaan puhu siitä mitään. Vai onko se vain niin keskinkertainen, että sillä on oma hiljainen kuluttajakuntasa? Tai olisiko se aivan susi, mutta kukaan ei kehtaa myöntää sitä ja haukkua siten ''omaa suomalaista'' merkkiämme (käsittääkseni Lumenen omistajista vain pienen pieni osa on suomalaisia, joten en tavallaan laske sitä suomalaiseksi, vaikka ajatus kivalta kuulostaakin).

Ilman mitään vihjeitä suuntaan tai toiseen, syöksyin sitten kokeilemaan mascaraa (ilman mitään googlailuja), ja muodostin sitten oman mielipiteeni tästä tuotteesta.

Täytyy näin aluksi kopioida teille Lumenen sivuilta mascaran lupaukset, joihin en ollut tutustunut ennen tätä postausta:

''Täyteläisen runsaat ripset ilman paakkuja! True Natural Volume Mascara antaa ripsille maksimaalista runsautta ja näyttävyyttä. Täyteläiset ripset saadaan nopeasti aikaan maxi-kokoisella kuituharjalla jonka harjaksissa on maksimaalinen tarttumapinta, joten jokaiselle ripselle levittyy kertasivelyllä optimaalinen määrä mascaraa. Meikkaustulos on täyteläinen ja entistä runsaampi – ilman paakkuja. Ei varise eikä tahraa.
Sisältää suomalaista ruiskukkauutetta. Hajustamaton True Natural Volume Mascara sopii myös herkkäsilmäisille. Ei sisällä parabeeneja eikä alkoholia. Sisältää yli 90 % luonnon raaka-aineita. Kaksi sävyä: Musta ja Ruskea. 9 ml.''

Ripseni ilman ripsiväriä. Kuten huomaatte, ripsiä kyllä löytyy jonkin verran, mutta ne ovat aivan vitivalkoiset.


Sitten ripset True Natural Volumen kanssa. Ripset pomppasivat kyllä näkyviin, mutta mielestäni tulos ei mitenkään erityisen positiivisella tavalla eroa muiden mascaroiden aikaansaannoksista. Kovin paakkuinen tulos mielestäni, eikä kuitenkaan mikään kovin tuuheuttava.

Ihmettelinkin suuresti lupauksia paakkuuntumattomista ja tuuheista ripsistä. Mielestäni True Natural Volume ei alkuunkaan täyttänyt lupauksiaan. Ripsiväri massa oli melko paksua, kuten tuuheuttavissa ripsiväreissä yleensäkin, mutta tämä muuttui aika nopeasti käytössä kovin kuivaksi. Jos ostan ripsivärin, odottaisin sen pysyvän hyvänä edes kuukauden verran, mutta tämä lähti kuivumaan todella nopeasti.

Olen nyt käyttänyt tätä kaksi kuukautta ja joka kerta tämän käyttö on melkoisen tuskastuttavaa. Saan vedellä tätä kymmeniä ja kymmeniä vetoja, eikä ripsiin tunnu tulevan minkäänlaista volumea, ja lisäksi koko ajan saa dippailla purkista lisää massaa. Tämä vaiva yhdistettynä näinkin keskivertoon tulokseen, voin sanoa, että en oikeastaan pidä tästä mascarasta :( Juhlin, kun maltan vihdoin heittää tämän roskiin (kun vetojen määrä alkaa olla minimissään se 150 :D) ja saan ottaa tilalle Avonin (oletettavasti hyvän) ripsivärin.

Jos jotain positiivista tästä keksin, niin harja oli mielestäni sellainen perushyvä tapaus. Pidän enemmän tällaisista perinteisenmallisista harjoista, eikä tämä ollut mielestäni kovin iso (ainakaan Natural Coden mascaraan verrattuna), vaikka maxi-harja onkin.

Jos nyt tarkemmin vielä ajattelen, niin voin kyllä myöntyä siihen, että tämä mascara varisee yllättävän vähän, vaikka lupaakin olla täysin varisematon. En aio kuitenkaan viilata pilkkua ja myönnyn, että siinä asiassa tämä kyllä toimii :) Vaikka en erityisemmin pitänytkään tästä, niin olen kyllä sitä mieltä, että tämän on ihan ok ripsiväri, jolla on varmasti hiljainen kuluttajakuntansa. Alussa miettimistäni vaihtoehdoista vaihtoehto B siis osui oikeaan :)


Mitä mieltä olette True Natural Volumesta? Löytyykö tätä kokeilleita? Mitä mieltä olette yleisesti Lumenen mascaroista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)