maanantai 21. toukokuuta 2012

Hiusmascara vie takaisin ysärille!

Tämä postaus on venähtänyt ja venähtänyt.. Mutta tässä se tulee :)

Hihkuin innosta kuullessani, että Isadora on tuonut kauppoihin ne ihanat 90-luvulta tutut hiusmascarat! Minulle oli täysin selvää, että hakisin sellaisen itselleni ja halusin ehdottomasti sähkönsinisen, jollainen minulla oli lapsuudessani.

Kuvan hiusmascara ei kuitenkaan ole sähkönsininen, mutta ehei, en ole vielä tullut värisokeaksi. Kaupassa hipelöin kaikkia eri sävyjä ja päätin kuitenkin ottaa pinkin version. Vaikka rakastankin sähkönsinistä, niin pinkki on kuitenkin kesäisempi! Syksyllä olisin varmasti ostanut sinisen, mutta nyt asiasta määräsi KesäKätsy.


Harja on melko suuri ja se ottaa väriä itseensä aika hyvin. Sen ansiosta raitojen tekeminen on helppoa ja nopeaa, jos ottaa käsittelyyn jonkun tietyn hiussuortuvan.

Pinkki näkyy aika vahvasti ainakin vaaleissa hiuksissa. Olisin halunnut tehdä testin miehekkeelle, jolla on tummat hiukset, mutta se pahus meni ja ajoi tukkansa pois kesäksi :D

Eikö olekin aika kirkas väri? Laitettaessa hiuksiin se suoristi kiharretun hiukseni, mutta kiepsautin raidan hetkeksi sormen ympärille sen ollessa vielä kostea, ja se kuivui nätisti kiharaksi.


Lopuksi kampasin kuivuneen suortuvan auki. Kuva on hieman sinisävyisempi, mutta raita vaaleni selkeästi ja siitä tuli enemmän vaaleanpunainen kuin hot pinkki. Kiva se kuitenkin näinkin :) Tuli siitä vähän luonnollisempi, kuin ylemmissä kuvissa olevasta korpunkovasta raidasta, mutta olisin halunnut, että väri olisi säilynyt yhtä kirkkaana.

Väriä ei jäänyt kampaan aukikammatessa ja se lähti helposti pesussa pois. Laittovaiheessa kädet pikkuisen suttaantuivat, mutta vesipesulla siitä selvisi. Mielestäni aika helppokäyttöinen tuote!

Ei taida olla montaakaan tilaisuutta, jossa hot pinkkiä hiusmascaraa voisin käyttää, mutta kyllä se mieltäni piristi, kun sain taas kokeilla, miltä se kultainen ysäri tuntui :) Mielestäni on mukavaa, kun Isadora on tuonut uudelleen markkinoille paljon tällaisia jo unohtuneita tuotteita. Hinta 14,95€ on kuitenkin mielestäni aika kallis näinkin turhasta tuotteesta.

Mahtava tuote vai turhake? Moniko haikailee 90-luvun erikoisten tuotteiden perään? :)

4 kommenttia:

 1. Apua! Muistan kans noi hiusmascarat! :D Meil oli sininen, oranssi ja joku kolmas, mut en muist sen värii. <3 XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, sul on ollu niin monta! Mul oli vaan se sininen, joka oli melkonen aarre :D

   Poista
 2. Luin jostain blogista täs joku aika sitten, että luomivärillä voi värjätä hiuksiaan :DD Ryntäsin heti kokeilemaan ja sehän toimi :DDD
  Eli elkää ihmiset hyvät ostako kalliita hiusmaskaroita tai muitakaan hömpötyksiä. Paskat luomivärit käyttöön vaan ;DDD

  Terveisin Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiihan sekin kyllä, jos hiuksiin on laittanut jotain muotoilutuotetta ennen luomivärikäsittelyä :) Tuppaa vaan nuo luomivärinapit olemaan niin pieniä, että ainakin pitkiin hiuksiin laitettaessa alkaisi varmaan pannun pohja paistaa parin kerran jälkeen :D

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)