keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Marjainen smoothie suukko

Talvisin huuleni kuivuvat todella pahasti ja näyttävät suoraan sanoen kamalilta. Monet vuodet olenkin surkutellut sitä, kun olen voinut käyttää huulimeikkiä ainoastaan lämpiminä kuukausina.

Nyt olen vihdoin löytänyt tuotteen, jota voin käyttää myös talvella, eikä se kuivata huuliani entisestään. Huulipunasta en voi vieläkään kuin vain uneksia, mutta tätä huulikiiltoa pystyn käyttämään päivittäin.


Ja kyseessä on siis Lumene Natural Coden huulikiilto sävyä Berry Smoothie. Berry Smoothie on hento vaaleanpunainen huulikiilto, joka on todella peittävä. Te, jotka ette pidä tahmeista huulikiilloista, jättäkää tämä kauppaan, sillä tämä on supertahmea. Itse pidän siitä ominaisuudesta, sillä sen vuoksi huulikiilto pysyy huulilla hyvin, eikä sitä tarvi koko ajan lisäillä. Ja pakko tietenkin applikaattoriakin kommentoida (dammit kun en ottanut siitä kuvaa, mutta käykää katsomassa esim. Virven blogista), sillä se on olennainen osa ostopäätöksen teossa. Applikaattori on kevyesti nukattu ja muotoilee hyvin huulten muotoja. Minä pidin siitä :) Ihan sopivissa määrin purkki annostelee kiiltoakin.

Liikaa laitettuna Berry Smoothie alkaa kerääntyä huulten vakoihin ja muodostaa aikamoisen seepraeffektin, mutta kohtuullisesti laitettuna tulos muistuttaa enemmän ylintä kuvaa.

Huulikiilto tuntuu todella kosteuttavalta ja sitä käyttäessäni ei ole päivän mittaan tullut tarvetta huulirasvalle. Toki hoidan huuliani Lushin kuorinnalla ja laitan joka ilta ennen nukkumaan menoa reilusti huulirasvaa. Jos jätän iltarituaalini väliin, ovat huulet aamulla kuin kaksi korppua ja silloin niitä ei saa nätiksi huulikiillollakaan.

Vinkiksi vielä niille, jotka eivät kykene huulien kuivuudesta johtuen käyttämään edes huulikiiltoa talvella, suosittelen kokeilemaan MNY:n My Balmia, joka näyttää rohtuneillakin huulilla hyvältä. Itselläni se on niiden aamujen pelastus, kun olen unohtanut laittaa huulirasvaa :)

Oletteko kokeilleet Lumene Natural Coden huulikiiltoja?

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Talvisin kuluu monta huulirasvapuikkoa.

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä! Ihanaa kuulla, että joku hyötyy mun raapustuksista :)

  VastaaPoista
 3. Heh itseasiassa juuri tänään viimeksi käytin NC:n kiiltoa :D Vanha on kun mikä, vanhojentansseihin ostettu, mutta hyvin toimii! Sävy on Pink Sugar, ihana todella vaalea vaaleanpunainen (: Ja pigmenttiäkin on kivasti tämänväriseksi kiilloksi!

  VastaaPoista
 4. Ine: Siinä onkin jo kiillolla jokunen vuosirengas :D Pink Sugar on mun toinen lemppari NC:n huulikiilloista!

  VastaaPoista
 5. Mulla on toi sama :) En oo hetkee käyttänyt, mutta taitaa olla paras mitä on. Löysin hei Sokkarilta We Care Iconin Magnetic Lips-merkkisen huulipunan, jonka väitettiin kosteuttavan, mulla se ainaki toimii, ja ei tunnu paksulta punalta lainkaa! Terv. Mira, ps. kivoja juttuja teillä täällä blogissa, välillä eksyn kurkkailemaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä ja tervetuloa jatkossakin tänne meidän meikkileikkikentälle kurkkailemaan :D Pitääkin käydä Sokkarilla, kun siellä oli tarjouksessa We Care Iconin luomivärit ja samalla voisin tsekata vähän niitä puniakin. :) (Mulla on kyllä samanmerkkinen huulikiilto ja sekin on hyvä)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)