tiistai 13. joulukuuta 2011

Kulmakarvat vaarassa!

Edellispäivänä ollessani ostoksilla Sokoksessa, minun piti hankkia uusi Make Up Storen Stay In Shape kulmakarvavaha, mutta hylly ammotti tyhjyyttään Stay In Shapen kohdalla. Jopa testeri oli poistettu. Etsin heti myyjän käsiini ja kysyin, että onko tuote väliaikaisesti loppu, mutta vastaukseksi sain, että se on poistunut kokonaan valikoimasta. Voi ei! Ja omani on ihan lopussa. Miksei kukaan kertonut aiemmin, että olisin voinut ostaa näitä varastoon?

Kuva Make Up Storen sivuilta
Mistä löytää korvaava tuote? Kysyin myyjältä, mutta hän ei keksinyt, kuin Lumenen väriä sisältävän geelin. Haluan värittömän vahan :( Stay In Shapea saattaa vielä saada joistain Make Up Store liikkeistä, mutta eipä niitä ole lähelläkään paikkaa, jossa asun. On vaikea sanoa hyvästit hyvälle ystävälle.

Pohja näkyy pelottavasti
Pitää käyttää loppu vaha reunoilta säästellen, kunnes keksin, mitä tehdä asialle. Nyt tarvinkin apua, jos siis tiedät jonkun hyvän tuotteen, joka pitää kulmakarvat kurissa, niin kerro ihmeessä! Aika alkaa käymään vähiin :D

Kynsillä on muuten Color Clubin Pardon My French sarjan Oh Naturale ja sen päällä glitterinen Turn The Other Chic, jos haluatte tietää. Aika pirtsakka mandariinia muistuttava väriyhdistelmä :)

3 kommenttia:

 1. http://www.pretty.fi/nyx-cosmetics-eyebrow-shaper-kulmien-muotoilu-p-2464.html?manufacturers_id=39

  Mites tämä? On kyllä kynä... :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Paljon järkevämmän näköinen tuo NYXin kynä on, kuin ripsariharjalla levitettävät geelit. Pitää laittaa tilaukseen, kun seuraavaksi Prettyssä asioin ja voin sitten arvostella sen täällä ;)

  VastaaPoista
 3. Make Up Storelta saa yhä stay in shapea, eikä se oo poistunu liikkeen omista myymälöistä ainakaan, koska ite ostin pari viikkoa sitten tuotteen. Nykyään taitaa olla vaan pienempi purkki käytössä. :)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)