keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Mansikkaa ja Mangoa!

Laiskuus valtasi minut taas ja pahoittelen viikon hiljaisuuttani, mutta tänään on pakko hehkuttaa uusia rakkauksiani: The Body Shopin minikokoisia käsidesejä! Tarkoitukseni oli ottaa nämä esille jo kuukausi sitten, mutta vähän venyi taas :D

Syksyllä on ollut todella tarpeellista pitää käsidesiä aina laukussa mukana, sillä pöpöt liikkuvat ja tarttuvat helposti. Siitäkin huolimatta, että olen käyttänyt käsidesiä ahkerasti, olen ollut flunssassa jo kahdesti, mutta yritys hyvä kuitenkin. Ei kai niitä bakteereja ja viruksia voi oikein millään keinoin välttää, mutta itseä ja muita ajatellen käsidesi on hyvä olla aina mukana.

Kuvan voi klikata isommaksi!
Olenkin hyvin mielissäni näistä The Body Shopin pikkuisista käsidesipulloista. Tuoksuvat taivaalliselle. Tavalliset käsidesit pistävät nenään, mutta näitä tuoksuttelee mieluusti. Erilaisia tuoksuja on monia, mutta itselleni valitsin mangon ja mansikan. Kookosfanina tahdon kyllä vielä senkin!

Oma käsidesin käyttöni on lisääntynyt huimasti, sillä nämä ovat niin ihania. Nyt kannattaa liittyä TBS:n kanta-asiakkaaksi, sillä vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta saa 20% alennusta ja toisella ostokerralla saa tällaisen kivan pikkupullon kaupanpäälle :)

Nyt kaikki vaan ahkerasti käyttämään käsidesiä!

1 kommentti:

  1. Ovat oikein hyvänhajuisia minunkin mielestäni.

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)